Breaking News

Dutchlabs

Geschikte promotiemiddelen voor beurzen en evenementen

Je bent zelf vast wel eens op een beurs geweest. Bedrijven staan op de beurs met diverse soorten tentjes of hoeken die volledig ingericht zijn voor het bedrijf, met reclame banners of een volledige reclame muur. Wat niet mag ontbreken op een standaard beurs zijn de promotiematerialen. Hierbij kun je denken aan flyers, visitekaartjes en bedrukte pennen. Maar welk promotiemateriaal is nou geschikt voor welk bedrijf? Hieronder geven we een overzicht van de meest gekozen promotiemiddelen tijdens beurzen of evenementen.

Bedrukte pennen gebruiken als middel

Bedrukte pennen zijn nou eenmaal de meest gebruikte promotiemiddelen tijdens een beurs of evenement. Ze zijn makkelijk en goedkoop te bedrukken en kunnen snel uitgedeeld worden aan diverse potentiele klanten. Je ziet vaak ook dat bedrijven gehele pakketjes in een plastic tasje samenstellen die jij dan mee kunt nemen. Je ziet overigens ook zeer veel bedrijven een pen graveren, echter wordt dit vaak gebruikt als een relatiegeschenk tijdens Kerst of Oud en Nieuw.

Stressballen doen het goed tijdens evenementen

Een stressbal is leuk om uit te delen. Mensen vinden het leuk om stressballen te krijgen en nemen deze toch vaak mee naar het werk. Wist je dat je zelfs stressballen kunt laten bedrukken in de vorm van een bepaalde dienst of product die je kunt koppelen aan jouw onderneming? Denk bijvoorbeeld aan een bouwbedrijf met een stressbal in de vorm van een bouwhelm.

Gratis promotietextiel uitdelen

Promotietextiel kom je ook extreem veel tegen tijdens beurzen en / of evenementen. Je kunt snel iemand een gratis polo of t-shirt geven in een felle kleur bedrukt met jouw bedrijfslogo. De t-shirts worden vaak ook nog gedragen wat weer een goede manier van reclame is voor jouw onderneming. Je komt het vooral tegen bij de grotere bedrijven, denk bijvoorbeeld aan de lichtgroene t-shirts (felle shirts) van Campina, met in het midden van het t-shirt op de rug een groot logo van Campina. Promotietextiel is de ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen!

http://www.giftsdirect.nl