Dutch Labs
Image default
Horeca

Het grote gemak van de warmhoudvitrine

Hoe makkelijk kan een apparaat te bedienen zijn? Stop de stekker in het stopcontact, zet het apparaat aan en schakel de juiste temperatuur in. Niet te vergeten om het waterbakje te vullen en erin te plaatsen. Snack, borden en schalen zijn eenvoudig via de achterzijde van de warmhoudvitrine te plaatsen. De vitrine kan worden gebruikt in een wok restaurant, buffet of bedrijfsrestaurant. Klanten pakken hun snack eruit en het personeel kan ander werk verrichten. Een warmhoudvitrine scheelt tijd en verkort wachttijden.

 

De warmhoudvitrine is essentieel voor jouw horecabedrijf

Het warmhouden van snacks is door de vitrine perfect. Door de waterbak in het apparaat blijven de snacks perfect op temperatuur en houden de juiste bite. Een warmhoudvitrine geeft ook de juiste presentatie voor jouw klanten. Heerlijke snacks uitgestald op een rooster, daar kan toch niemand omheen? Mensen pakken eerder iets wat ze zien, dan dat ze ergens om moeten vragen.

 

Waar is een warmhoudvitrine nog meer goed voor?   

Dat de vitrine het perfecte middel is om jouw snacks op de juiste temperatuur te presenteren is nu wel duidelijk. Vitrines hebben een capaciteit om tussen de 30- 90 graden te verwarmen. Het is niet mogelijk om er producten in klaar te maken.

 

Soorten vitrines

Wat voor soort vitrine je nodig hebt, ze zijn er. Of het gaat om kleine warmhoudvitrines of vitrines met meerdere rooster. Er is een geschikte vitrine voor ieder doeleinde. Tegenwoordig is het werken met energiezuinige apparaten erg gewild. Diverse vitrines bieden de mogelijkheid, maar zijn in aanschaf wat prijziger. Wil je een vitrine met een verstelbaar rooster of een vast rooster? Wil je dat de gast zelf zijn product kan pakken? Dan is een opening aan de voorzijde essentieel. Het is mogelijk om de vitrine met LED- verlichting te leveren, dat laat je product nog mooier uitkomen. Zijn je producten geschikt om op een rooster te leggen? Indien dit niet het geval is, zijn er platen of bakken waar het kan worden opgelegd. Ook zijn er verschillende soorten glas. Is glas goed genoeg of wil je onbreekbaar plexiglas? Dit zijn allemaal vragen die een antwoord nodig hebben om jouw perfecte warmhoudvitrine samen te stellen. De prijzen verschillen nogal en kunnen tussen de €300 tot €8000 kosten.

 

Welke keuze is het beste bij jouw bedrijf?

Laat je goed informeren en bepaal wat voor jouw bedrijf het belangrijkste is, wat heb je echt nodig? Ga een keer langs bij een showroom en laat je informeren door een medewerker of kijk eens op Horecatraders.com.