Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Het laatste ripple nieuws

Cryptocurrency wordt steeds populairder. Veel nieuwe mensen leren elke dag over het bestaan ervan. En niet alleen over bitcoin. Ook de zogenaamde altcoins zoals Ethereum en Ripple krijgen steeds meer naamsbekendheid. Veel mensen zien het als een mooie investering om nu in cryptovaluta te investeren. Op de spaarrekening krijg je namelijk bijna geen enkele rente meer. Het is daarom bijna niet meer rendabel om geld te verdienen via je spaarrekening.

Je kunt nog steeds in bitcoin investeren, maar als je daar momenteel 1 hele munt van wilt kopen dan kost je dit al 55.000 euro. Ethereum staat veel lager met een prijs rond de 2.500 euro. Het is daarom wellicht aantrekkelijker voor de meeste mensen om in munten te investeren met een lage waarde zoals Ripple. Een maand geleden kostte de munt nog ongeveer 35 cent. Inmiddels is de prijs al opgelopen naar 1 euro en 13 cent. Een verdriedubbeling dus van de waarde. Als je hierin wilt investeren is het wel belangrijk om het laatste ripple nieuws te blijven volgen. Zo kun je op het juiste moment toeslaan.

Ripple in het kort

Ripple bestaat alweer een aantal jaar. Het is dan ook een van de populairdere munten onder beleggers en ruilhandelaars. Ripple kan nog weleens afhankelijk zijn van schommelingen op de markt. Dat maakt de munt kansrijk, maar het is ook niet zonder enige vorm van risico. Begin daarom altijd met een klein geldbedrag voordat je uiteindelijk meer wilt gaan investeren. Daarnaast is het handig om het ripple nieuws te volgen en om je geld in meerdere munten te investeren.

https://cryptobenelux.com/ripple-nieuws/