Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Hoe komt u van onverklaarbare lichamelijke pijnklachten af?

Kampt u al een tijd met lichamelijke pijnklachten die u maar niet kunt verklaren? En bent u hiervoor al langs geweest bij meerdere specialisten? Maar heeft nog niets geholpen en ervaart u op de dag van vandaag nog dezelfde onverklaarbare klachten. Maar hoe komt u er nu van af? Of hoe kunt u ermee omgaan zodat u uw leven weer kunt oppakken? Daarvoor gaat u naar Revalis. Hier doen gespecialiseerde behandelaars onder toezicht van een revalidatiearts er alles aan om de lichamelijke pijnklachten naar de achtergrond te brengen. Na de pijnrevalidatie staat u weer volop in het leven en kunt u weer volledig participeren in de maatschappij.

Hoe om te gaan met chronische pijnklachten?

In het geval u constant klachten ervaart aan bijvoorbeeld uw rug, schouder of nek is het in sommige gevallen onmogelijk om uw dagelijkse leven voort te zetten. Een behandeling bij Revalis voor chronische pijnklachten is dan gewenst. En dat terwijl u vroeger vol in het leven stond en nergens last van had. Vaak komen de chronische pijnklachten niet alleen uit het lichaam, maar speelt gedrag, gezondheid en maatschappelijke participatie ook een rol. Daarom richten de specialisten van Revalis zich niet enkel op de ziekte en zorg, maar juist op de maatschappelijke participatie. Zo wordt er tijdens de pijnrevalidatie fysiotherapeutische behandelingen met psychologische bijeenkomsten gecombineerd, zodat u na een tijdje om kunt gaan met uw chronische pijnklachten. U wilt toch ook weer meedoen in de maatschappij?

Een specialistisch centrum voor pijnrevalidatie

Bijna 20% van de Nederlandse bevolking kampt met chronische pijnklachten. Schokkend, vindt u niet? Wanneer u onder deze groep valt, bent u dus zeker niet de enige. Aarzel dan ook niet om een specialist als Revalis in te schakelen voor uw pijnklachten. Door te lang met uw pijnklachten rond te lopen, komt u in een vicieuze cirkel terecht waar u lastig uitkomt. U gaat maar niet met uw vriendengroep mee naar die verjaardag omdat u denkt hen tot last te zijn of dat ene afspraakje met uw collega zegt u toch maar op het laatste moment af. Herkent u dit? Hierdoor participeert u steeds minder in de maatschappij waardoor uw wereld klein wordt. Bij pijnrevalidatie van Revalis ligt de focus daarom niet op de pijn, maar op de maatschappelijke participatie.