Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Houten vloeren zijn een perfecte investering in uw interieur

De ruimte waarin u uw persoonlijke sfeer schept en een uniek interieur tot stand brengt, heeft een solide basis nodig. Een houten vloer is daarvan een uitstekend uitgangspunt. Houten vloeren geven een woning of kantoorpand een warme en luxe uitstraling. Bovendien dempen ze geluiden en kunnen ze geheel naar uw persoonlijke wensen worden afgewerkt. Van der Heijden Vloeren is de vloerenwinkel waar alle kennis en ervaring in huis is om met u mee te denken welke houten vloer het beste bij u past.

Vakkennis en ervaring voorop

In de showroom van deze vloerenwinkel kunt u alle materialen en afwerkingen met eigen ogen bekijken. Zo ziet u direct wat u aanspreekt en krijgt u deskundig en passend advies van enthousiaste vakmensen. Of u nu kiest voor een weelderige parketvloer in visgraatmotief, een verouderd massief houten vloer of het gemak van laminaat, alle mogelijkheden liggen voor u open. Omdat een houten vloer een belangrijke investering is, wilt u verzekerd zijn van kwaliteit en service. Van der Heijden Vloeren heeft beide in huis. Het geven van passend advies, het zorgvuldig inmeten en vakkundig plaatsen van de vloer wordt door eigen medewerkers gedaan.

Creëer uw persoonlijke houten vloer

Misschien heeft u al een vastomlijnd idee welke houten vloer uw voorkeur heeft. Maar dat hoeft natuurlijk niet het geval te zijn. In de showroom van deze vloerenwinkel kunt u kennis maken met parketvloeren en massief houten vloeren in verschillende houtsoorten met elk een eigen uitstraling. Parket heeft als voordeel dat u een unieke vloer kunt samenstellen door de combinatie van de gekozen houtsoort, het patroon waarin het parket gelegd wordt en de specifieke afwerking. Kiest u voor een massief houten vloer, dan heeft u eveneens vele mogelijkheden om een bijzonder mooie vloer samen te stellen. Naast de populaire massieve eiken vloer, kunnen er ook houten vloeren in vele andere houtsoorten voor u worden gemaakt. De vloerdelen worden naar uw specifieke wensen behandeld of afgewerkt.

Lamelparket en laminaat

Wilt u graag de warme uitstraling van parket, maar dan het liefst gecombineerd met vloerverwarming? Dan is lamelparket, ook wel een multiplankvloer genoemd, een uitstekende oplossing. Bij een multiplankvloer is de toplaag gemaakt van hardhout, terwijl de onderlaag uit hoog kwalitatief multiplex is samengesteld. Lamelparket is ook nog eens milieuvriendelijk vanwege het materiaalzuinige productieproces en het minimale gebruik van hardhout. Wilt u liever een vloer met de uitstraling van hout voor een gunstige prijs, dan kunt u bij Van der Heijden Vloeren ook kiezen voor een laminaatvloer. De harde kunststof toplaag heeft een houtprint, die het aanzien van echt hout heeft. Ook in laminaat heeft deze vloerenwinkel een uitgebreide keuze.