Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Hovenier Alkmaar nodig

Afgelopen maand heeft hovenier Alkmaar, De Noord-Hollandse Tuinman een ontwerp gemaakt voor een nieuwe tuin die ik graag wilde hebben. Ik ben woonachtig in Alkmaar, sinds enkele weken. We hebben het hele huis opgeknapt en er is nog een deel van het budget over. En aangezien ik en mijn vrouw echt houden van het buitenleven hebben we besloten dit budget te investeren in een droomtuin. We zijn dus opzoek gegaan naar een hovenier Alkmaar die voor ons een ontwerp kan maken voor een tuin en daarnaast ook deze tuin kan aanleggen. Lees in deze blog waarom ik voor de Noord-Hollandse Tuinman gekozen heb en wat ik van het eindresultaat vind.

Hovenier Alkmaar gevonden!

Ik ben een zoektocht begonnen naar een hovenier Alkmaar die voor mij naast een ontwerp van een tuin kan maken, ook een tuin kan aanleggen. Ik was dus gaan zoeken en kwam al heel snel op de website van de Noord-Hollandse Tuinman. Dit is een hoveniersbedrijf die zijn dienst onder andere uitvoert in Alkmaar. Ik was direct zeer enthousiast. Op de website stonden allerlei dingen heel duidelijk en gemakkelijk uitgelegd. Ik heb allereerst een paar andere websites bekeken maar ik vond de Noord-Hollandse Tuinman de allerbeste! Ik heb hen dus ook benaderd voor het maken van een ontwerp van mijn tuin en het aanleggen hiervan. En gelukkig hadden ze op zeer korte termijn nog een plekje om een ontwerp te maken. Ze gezegd, zo gedaan. Ik heb een afspraak gemaakt en die dag kwam er een hovenier Alkmaar langs om een ontwerp te maken, naar aanleiding van het geven van mijn wensen en behoeften van de tuin. Daar vanuit is er een ontwerp gemaakt. Deze is enkele dagen later naar mij gestuurd en daar kon ik feedback op geven. Dit heb ik gedaan en inmiddels is het zover dat de hovenier Alkmaar, van de Noord-Hollandse Tuinman morgen langskomt om te beginnen met de aanleg van mijn droomtuin.