Dutch Labs
Image default
Bedrijven

huis kopen in Spanje

Gran Canaria, Benalmadena, Marbella, Mallorca, Ibiza, Tenerife en niet te vergeten Benidorm. Dit is slechts een greep van eilanden en badplaatsen die Spanje te bieden heeft die enorm populair zijn bij toeristen en dan vooral ook Nederlandse toeristen.

 

Een huis kopen in Spanje is voor veel mensen een droom en het hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je zou denken, je krijgt immers veel meer voor je geld dan in Nederland met een huis. Het is natuurlijk wel even zoeken naar de juist stad of eiland wat het beste bij je past.

 

Huis kopen Tenerife

 

Een huis kopen op Tenerife is een stuk aantrekkelijk aangezien het hier heel het jaar door lekker weer is en dus ook ideaal is om te overwinteren. De vliegreis duurt wel wat langer, maar je krijg er wel wat voor terug. Teven is het een populaire bestemming onder de Nederlanders waardoor je je altijd een beetje thuis voelt. Je kan ook van de ligging gebruik maken om andere eilanden in de buurt snel en makkelijk te bezoeken.

 

Huis kopen Costa Blanca

 

Liever wat dichtbij op het vasteland een huis? Dan zou je het beste een huis kopen aan de Costa Blanca. Een Nederlandse Enclave is Benidorm, wordt wel eens gezegd, deze stad is erg populair bij Nederlanders en het ligt een stukje dichterbij Nederland, wat het met vliegen ook wat aangenamer maakt. De temperatuur is in de winter daarentegen wel wat lager, maar alsnog beter dan in Nederland. En zo kan je ook meer genieten van het vasteland Spanje en makkelijk naar Valencia of Barcelona reizen voor een dagje uit.

 

Spanje heeft hierdoor een hoop keus en variatie en er zijn duidelijk grote verschillen met een huis kopen op een eiland of op het vasteland. Hierdoor is er voor elke Spanje liefhebber wel een plek die het beste bij hem of haar past voor een droomhuis.

https://www.checkpablo.com/