Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Huis kopen met een negatieve registratie bij het BKR

Is het mogelijk om een huis te kopen met slecht krediet/geen krediet? Deze week hebben we de tijd genomen om echt in de problemen rond hypotheken, slecht krediet en huiseigendom te graven om u een definitief antwoord te geven.

Laten we meteen beginnen, oké? Een huis kopen met een slechte kredietwaardigheid/geen krediet is niet gemakkelijk – in feite verre van dat – maar het is niet onmogelijk.

Dus als je het zat wordt om te huren of bij je ouders te wonen, maar bang bent dat je geen huis kunt kopen omdat je kredietscore niet op orde is, geef de hoop nog niet op. We hebben een paar manieren bedacht waarmee je – met een beetje geluk – een geldschieter kunt vinden en ook zonder partner geld lenen. Hierna kun je bezichtigingen boeken en je nieuwe huis kunt betrekken in een mum van tijd.

Maar om te beginnen, wat is een hypotheek met een slecht krediet?

Als u overweegt een huis te kopen met slecht krediet/geen krediet, waarschijnlijk gaan we kijken naar hypotheken met een slecht krediet. Nu, voordat we verder gaan, moeten we iets ophelderen: technisch gezien is een hypotheken met een slecht krediet precies hetzelfde als een normale hypotheek.

Ze hebben een andere naam en komen meestal met hogere rentetarieven en kosten, maar in alle opzichten zijn het gewone hypotheken die worden verstrekt door kredietverstrekkers die gespecialiseerd zijn in hypotheken voor mensen die een huis kopen met een slechte kredietwaardigheid/ geen krediet.

Bekijk ook: direct 100 euro op je rekening

Wacht even, waarom doet het kopen van een huis met slecht krediet/geen krediet betekent dat u meer in rekening wordt gebracht?

Net als bij elke vorm van lenen, nemen kredietverstrekkers een beslissing om u geld te lenen op basis van uw kredietscore.

Een krediet score fungeert als afkorting voor de kans dat u de schuld zonder problemen volledig kunt terugbetalen. Hoe lager uw kredietscore, hoe groter het risico dat u loopt voor een geldschieter.

En dus, als u overweegt een huis te kopen met een slechte kredietwaardigheid/geen kredietwaardigheid, loopt u waarschijnlijk een hoger risico op vergoedingen en rentetarieven als de manier waarop de kredietverstrekker het financiële risico dat ze nemen om u het geld te lenen te compenseren.

Situatie verbeteren met een aantal manieren

Spaar een grotere aanbetaling

Als u uw kansen op het kopen van een huis met een slechte kredietwaardigheid echt wilt vergroten/ geen krediet, een aanbetaling van 15% -30% zou uw situatie echt helpen.

Niet alleen getuigt een grotere storting van een zekere mate van financiële verantwoordelijkheid, maar het betekent ook dat het bedrag dat u probeert te lenen lager is.

Als zodanig geeft u onmiddellijk minder uit. van een risico, waardoor uw aanvraag meer kans van slagen heeft.

Controleer uw kredietdossier

Voordat u hypotheken gaat aanvragen, is het een goed idee om uw kredietrapport te controleren.

Uw kredietdossier bevat alle informatie over uw krediet- en leengeschiedenis. Het vormt de basis voor uw kredietscore.

Als zodanig, als er fouten in uw kredietrapport staan, kan dit een domino-effect hebben op uw kredietscore, wat een domino-effect kan hebben op de vraag of u toestemming krijgt om geld te lenen.

Als u fouten in uw kredietdossier vindt, kan het herstellen ervan u echt helpen uw kredietscore te herstellen. Hier is een geweldige gids van Experian over hoe u uw bestand kunt controleren en eventuele fouten kunt herstellen.

Overweeg een hypotheek met een garantsteller

Net als een lening met een garantsteller is een hypothecaire lening (ook bekend als een gezinshypotheek) een manier om een hypotheek te krijgen en een huis te kopen met slecht krediet/geen krediet.

En, precies hetzelfde als de garantieleningen die we aanbieden, vereist een garantsteller dat iemand ermee instemt om de hypotheekaflossingen te betalen als, voor welke reden dan ook, u kunt het niet.

Uw borg heeft echter geen wettelijk recht op het huis en zal niet worden genoemd op de aktes. In plaats daarvan wordt een garantstellerhypotheek meer beschouwd als een manier voor vrienden en familie om mensen die ze nabij zijn te helpen om een deel van het risico dat ze voor geldschieters vormen te verminderen en toegang te krijgen tot betere leenvoorwaarden.

 

https://www.leningenhypotheek.com/700-euro-lenen/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een kwalitatief goede E sigaret?

Tafels huren voor uw volgende evenement

Dit kunt u verwachten van het administratiekantoor in Hilversum