Breaking News

Inbrekers hebben geen vakantie, een slotenmaker in Helmond nodig?

Het is ieder jaar in de zomervakantie weer volop prijs in de Nederlandse wijken. Het ene huis na het andere krijgt met inbraak te maken. Mensen vergeten helaas nog altijd dat het inbrekersgilde tijdens de zomermaanden geen vakantie nemen maar juist keihard aan het werk gaan. En ze werken ook nog eens zeer efficiënt. Zo selecteren ze doorgaans de woningen waarvan de sloten op voor- of achterdeur verouderd zijn. Die herkennen ze meteen. Oude sloten krijgen zij in enkele seconden open. In sommige gevallen nog sneller dat u uw slot open kan krijgen met de sleutel.

Laat uw vakantie niet verpesten door inbrekers

Neem geen risico en zorg dat voordat u op vakantie gaat alle sloten in huis in topconditie zijn. Hetzelfde geldt voor de ramen, want inbrekers kunnen ook snel zien of zij eenvoudig via een raam het huis in kunnen komen. Vergeet niet dat die inbrekers vaak eerst overdag in de buurt komen kijken. Zo weten zij precies waar ze moeten zijn als ze in het donker op pad gaan. En als zij uw huis op de lijst hebben staan dan is de kans groot dat uw vakantie ruw zal worden onderbroken. Dat wilt u echt niet.

Slotenmaker Helmond biedt gratis veiligheidscheck aan

U kunt voorafgaand aan de vakantie de slotenmaker vragen om bij u thuis een veiligheidscheck te laten uitvoeren. Dat is een gratis service. Slotenmaker Helmond voert deze gratis check ook uit. Hij controleert dan alle ramen en deuren en geeft in een rapport weer of uw woning goed beveiligd is. Als er iets niet in order is kan hij dat vaak direct in orde maken en kunt u met een veel geruster hart op vakantie gaan. Neem geen risico en bel de slotenmaker.

24 uur service in noodgevallen

De slotenmaker heeft naast de gratis veiligheidscheck service tevens een 24 uurs nood service. Ook slotenmaker Helmond voert deze service uit. Bijvoorbeeld als u per ongeluk bent buitengesloten en de sleutel ligt binnen, of zit nog in de binnenkant van het slot. U kunt dan ruw aan de deur gaan lopen morren, of zelfs een ruitje in slaan, maar het is een stuk eenvoudiger om de slotenmaker te laten komen. Die is er binnen een half uur en laat u vervolgens keurig in uw huis, zonder schade te hoeven maken. Als u wilt kunt u de slotenmaker meteen vragen om even naar de sloten te kijken, hij is er toch. U weet zo of de sloten in de deuren nog wel goed zijn.

http://www.slotenmaker-24-uur.nl/noord-brabant/slotenmaker-helmond/