Dutch Labs
Image default
Zorg

Incura EPD GGZ: Verminder administratieve last en creëer meer tijd voor patiënten

Ben je een zorgprofessional en ben je op zoek naar efficiënte en gebruiksvriendelijke software om je praktijk te runnen? Dan is Incura EPD GGZ misschien wel de oplossing voor jou. Met een compleet webbased zorgdossier, een veelzijdige agenda, geïntegreerde boekhouding en uitgebreide managementinformatie, biedt Incura GGZ EPD alle functionaliteiten die je nodig hebt om je administratieve last te verminderen en meer tijd voor je patiënten vrij te maken.

Met de gebruiksvriendelijke interface en geautomatiseerde functies van Incura GGZ EPD kun je efficiënt en snel je administratieve taken uitvoeren. Het webbased zorgdossier en de geïntegreerde boekhouding zorgen ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot de benodigde informatie en dat je boekhouding bijna automatisch wordt gedaan. Daarnaast geeft het overzichtelijke dashboard je inzicht in belangrijke managementinformatie, waardoor je beter kunt sturen op de praktijkvoering.

Met Incura GGZ EPD houd je dus meer tijd over voor je patiënten en kun je je volledig focussen op het bieden van de beste zorg. Wil je zelf ervaren hoe Incura EPD GGZ werkt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan en ontdek alle mogelijkheden die deze software biedt.

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van Incura EPD GGZ?

Hoe kan Incura EPD GGZ de administratieve last verminderen en meer tijd voor patiënten mogelijk maken?

De belangrijkste functionaliteiten van Incura GGZ EPD zijn:

  • Compleet webbased zorgdossier: Het zorgdossier is volledig webbased en kan flexibel worden ingericht volgens jouw persoonlijke werkwijze.
  • Veelzijdige agenda: De agenda is eenvoudig te bedienen en geeft je altijd inzicht in de afspraken van jou en je collega’s.
  • Geïntegreerde boekhouding: Incura GGZ EPD bevat professionele boekhoudsoftware die bijna alles automatisch doet. Je boekhouder krijgt een gratis account.
  • Dashboard- en managementinformatie: Met het overzichtelijke dashboard en de uitgebreide managementinformatie heb je meer grip op je praktijk.

Incura GGZ EPD kan de administratieve last verminderen en meer tijd voor patiënten mogelijk maken door de gebruiksvriendelijke interface en de geautomatiseerde functies. Het webbased zorgdossier en de geïntegreerde boekhouding zorgen ervoor dat administratieve taken efficiënt en snel kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast biedt het dashboard inzicht in belangrijke managementinformatie, waardoor je beter kunt sturen op de praktijkvoering. Hierdoor houd je meer tijd over voor je patiënten en kun je je focussen op het bieden van de beste zorg.

Meer over Incura

Incura biedt EPD-software aan voor professionals in de zorg, waaronder therapeuten. Deze software voor therapeuten is speciaal ontwikkeld voor paramedici en biedt een compleet pakket om een praktijk efficiënt te runnen. 

De software is ontwikkeld door ervaren professionals met een zorgachtergrond en voldoet aan de strengste eisen. Het pakket is altijd up-to-date en wordt continu vernieuwd en verbeterd sinds de start in 1996.

De Incura software voor therapeuten is volledig aanpasbaar naar eigen wens. Voor verschillende disciplines, zoals GGZ, logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie en multidisciplinair, zijn specifieke functionaliteiten toegevoegd.

De software wordt geleverd door Incura, dat behoort tot de Nederlandse WinBase Groep. Het bedrijf richt zich volledig op de Nederlandse markt en de software voldoet aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften. De beveiliging van patiëntengegevens wordt jaarlijks gecontroleerd en gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. Er wordt gebruik gemaakt van het veilige cloud-based platform Vital Health van Philips.

De Incura Academie biedt trainingen en webinars om therapeuten wegwijs te maken in de software. Er is een supportteam beschikbaar om te helpen bij vragen en problemen.

Je kunt vrijblijvend een demo aanvragen om zelf te ervaren hoe de software voor therapeuten werkt. Daarnaast zijn er verschillende licentiemodellen beschikbaar, geschikt voor zowel bestaande praktijken als starters en parttimers. Het is mogelijk om tarieven per discipline te bekijken en een offerte op maat aan te vragen.

Als je wilt overstappen naar Incura software voor therapeuten, kun je contact opnemen via info@incura.nl.

EPD software voor zorgprofessionals

EPD staat voor Elektronisch Patiëntendossier en is een softwareprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor zorgprofessionals. Met EPD software kunnen zorgverleners op een efficiënte en veilige manier medische gegevens van patiënten registreren, raadplegen en delen.

EPD software biedt zorgprofessionals talloze voordelen. Zo kunnen zij snel en eenvoudig informatie opzoeken over een patiënt, zoals medische voorgeschiedenis, medicatiegebruik en allergieën. Daarnaast kunnen ze ook makkelijk communiceren met andere zorgverleners, wat de samenwerking en continuïteit van zorg ten goede komt.

EPD software is ook een belangrijk hulpmiddel voor bijvoorbeeld het maken van behandelplannen, het monitoren van de gezondheidstoestand van patiënten en het genereren van rapportages. Door gebruik te maken van EPD software wordt de administratieve last verminderd en kunnen zorgprofessionals zich meer focussen op de zorg voor hun patiënten.

Kortom, EPD software is onmisbaar voor moderne zorgprofessionals die efficiënt, veilig en kwalitatief hoogwaardige zorg willen leveren.

https://www.incura.nl/