Dutch Labs
Image default
Marketing

Influencer Zknini scoort hits op instagram video’s

Je hebt hem vast wel voorbij zien komen. De entertainer die tot wel tonnen views scoorde op een aantal instagram video’s. Zijn naam is Hicham beter bekend als ZKNINI. Nu is hij bezig met werken aan zijn youtube-kanaal waar hij met bekende mensen een dag meeloopt om vervolgens documentaires in elkaar te zetten. 

Met zijn gezellige video’s op instagram weet hij als geen ander hoe die het publiek kan vermaken. Dat vinden duizenden andere mensen ook. ZKNINI is iemand die voor liefde staat. Op zijn video’s wordt er ook niemand geintimieerd en zijn er een heleboel mensen die hem lief zijn.

Misschien denk je bij de term ‘influencers’ vooral aan modebloggers of -vloggers. Maar de realiteit is dat influencers een enorme en diverse groep mensen vertegenwoordigen, die social media gebruiken om verhalen te delen met hun publiek over onderwerpen die hen interesseren. Influencers zijn belangrijke ambassadeurs voor bedrijven als je strategie goed werkt.

Een van deze voordelen is het kant-en-klare publiek dat influencers hebben verzameld tijdens hun online carrière. Een ander voordeel is het vertrouwen dat consumenten hebben in hun favoriete influencers. We weten dat consumenten vaak bestand zijn tegen traditionele advertenties. Maar zolang de content die voor de samenwerking is gemaakt, authentiek en creatief is, kun je er zeker van zijn dat je bericht wordt afgeleverd op een manier die echt indruk maakt.

Geef de wereld het beste dat je hebt en het beste zal naar je terugkomen. Dit is de zin die ZKNINI ons meerdere malen heeft toegezongen. Je moet de wereld hetgeen gunnen waar jij jezelf ook wil zien staan, Dat doe je alleen door je hart zacht te maken en begrip te tonen in elke situatie die je tegenkomt in deze wereld.

 

 

http://instagram.com/zknini

Gerelateerde artikelen

Spoedrukwerk en Same Day Delivery

Alles over WhatsApp

Een gratis SEO scan aanvragen