Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Inventarisatie vloerenwinkels

Laatst heb ik een inventarisatie gedaan van allerlei vloerenwinkels. En daar kwam Bax Houthandel als beste uit de test! Graag leg ik daar nog meer over uit. Ik heb inmiddels in ieder geval bij hen een houten vloer besteld. Die wordt momenteel op maat gemaakt.

Nieuwe vloer

Ik heb een nieuwe vloer nodig voor in mijn woonkamer. Momenteel ben ik namelijk bezig met een verbouwing. En heb ik direct mijn vloer er ook bij gepakt. Maar toen moest ik natuurlijk nog op zoek gaan naar een geschikte vloerenwinkel. Aangezien zo’n verbouwing op zich al meer dan genoeg kost, wou ik er natuurlijk niet te veel aan uitgeven. Daarom ben ik op het internet gaan uitzoeken wie nou het goedkoopste was. Maar ook de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Voor de kwaliteit heb ik met name gekeken naar de recensies. Daar las ik namelijk de daadwerkelijke mening van klanten van hen. En het viel mij op dat die bij Bax Houthandel echt super positief waren! Iedereen was lovend over de prijs- / kwaliteitsverhouding. Ik ben dan ook naar de website BaxHouthandel.com gegaan om te kijken naar wat de mogelijkheden voor mijn nieuwe vloer waren. Daar zag ik direct een enorm assortiment aan verschillende houtsoorten. Van laminaat en lamelparket tot speciale uitvoeringen zoals hout van kersenbomen. Zelf sprak mij het lamelparket enorm aan. Dat was namelijk voor een lage prijs. En ook kwalitatief hoogwaardig. Dat bleek uit de opbouw ervan. Dat was namelijk in heel mooie laagjes gedaan door Bax Houthandel. Dit in tegenstelling tot het lamelparket van concurrenten. Daar zag ik ook nog wel enige negatieve ervaringen tussen staan.

Uiteindelijk heb ik die houten vloer dan ook besteld bij Bax Houthandel. En gekozen voor mooie brede planken. Dat had ik een keer in een tv-programma gezien wat over woninginrichting ging. En dat vond ik echt heel erg mooi! Nu kreeg ik dat dus zelf in mijn eigen woning!