Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Investeren in vastgoed

Laatst kreeg ik de tip om te gaan investeren in vastgoed. Echter had ik werkelijk geen idee wat ik daarvan moest verwachten. Maar daar werd ik perfect bij begeleid door Thuisborg. Zij zijn namelijk een partij die aan verzilverd wonen doen. Dat houdt in dat zij tussen een investeerder en particulier in staan om ervoor te zorgen dat laatstgenoemde zijn of haar huis verkoopt aan een investeerder, maar die dan vervolgens weer terug huurt. Daardoor kan diegene dus gewoon in zijn of haar huis blijven wonen. Hartstikke handig natuurlijk! Want zo krijgt de particulier gewoon een hele hoop geld uit de woning, maar kunnen ze daar wel wat jaren blijven wonen. En precies daarvoor worden dus investeerders gezocht!

Huis verkopen en terughuren

Dat verhaal over huis verkopen en terughuren sprak mij heel erg aan. En dat ik dus een van die investeerders zou worden. Zodoende dat ik naar de website van Thuisborg ben gegaan. En daar zag ik direct een heel overzicht met woningen waar ze investeerders voor zoeken. Overal stond heel erg handig wat het rendement dan precies was. Daarnaast uiteraard het aankoopbedrag en de staat van onderhoud. Dit laatste is natuurlijk ook heel erg informatief. Want hoe betere staat het was, des te meer ik er later voor kon vangen. En het viel mij op dat er bijvoorbeeld geen woningen tussen stonden met een staat die helemaal niet goed was. Wat bleek: die worden ook niet toegelaten. Van te voren gaan er mensen van Thuisborg daar naartoe om de staat te controleren.

Eerste investering

Inmiddels heb ik een eerste woning uitgekozen om in te investeren. En daar ben ik heel erg over te spreken! Want alles verliep heel erg goed in het traject daarvoor om het zover te krijgen. Wat mij betreft is Thuisborg een echte aanrader wanneer je wilt investeren in vastgoed!