Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Kan ik zelf mijn huis verkopen zonder makelaar?

Huis verkopen zonder makelaar

De beste manier om uw huis zelf te verkopen zonder makelaar is door de directe verkoop aan een woning opkoper. Sons Real Estate is door haar klantgerichte werkwijze en de vele voordelen die zei biedt bij de verkoop van een woning uitgegroeind een van de grootste woning inkoop organisaties van Nederland. 

U kunt eenvoudig een vrijblijvend bod aanvragen wij nemen contact met u op en bespreken al uw wensen rondom de verkoop van uw huis. Het is mogelijk om een globaal bod op afstand uit te brengen of om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging. We komen vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk gesprek en om een waardebepaling van uw woning te doen. U ontvangt van ons kosteloos een markconform bod. Doordat wij financieren uit eigen middelen zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud op financiering en is ons bod gegarandeerd. Dit geeft u direct zekerheid over de verkoop, het hele verkoopproces wordt volledig voor u verzorgt. Wij verzorgen een snel, stressvrij en zorgeloos verkooptraject, daarbij nemen wij alle verkoopkosten voor onze rekening waaronder de notariskosten.

Snelle verkoop

Door onze efficiente werkwijze kunnen wij een zeer snelle verkoop voor u realiseren, daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om na de verkoop in uw eigen huis te blijven wonen. Dit geeft u de zekerheid van verkoop waardoor u snel kunt schakelen bij de aankoop van een nieuwe woning. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het risico op dubbele hypotheeklasten en niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. U kunt gewoon lekker in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Wij bieden ook de mogelijkheid om de woning te verkopen en voor onbepaalde tijd terug te huren. Hierdoor kunt u lekker genieten van uw verzilverde overwaarde en ondertussen gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Neem gerust contact op voor meer informatie 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/