Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Kent u de voordelen van een in hoogte verstelbare werktafel al?

Werkt u al met in hoogte verstelbare werktafels of heeft u deze tafels nog niet aangeschaft? Voor uw personeel kunnen veel gezondheidsproblemen worden voorkomen als zij zelf hun werkhoogte mogen bepalen. Daarnaast zijn er diverse toepassingen voor een in hoogte verstelbare werktafel. Zo is het zelfs mogelijk via een app een fitness coach mee te laten helpen aan de optimale conditie van uw medewerkers. Voor een optimale werkplaatsinrichting zijn er tal van mogelijkheden om optimaal te kunnen zorgen voor de fysieke gezondheid van uw personeel. Wees problemen dus voor met een in hoogte verstelbare werktafel. 

Ook een in hoogte verstelbare werktafel voor de technische werkplek

Wordt er in uw bedrijf gewerkt met elektronische producten en is het daarom nodig om met ESD tafels te werken? Ook deze tafels kunnen als een in hoogte verstelbare werktafel worden geleverd. Bijvoorbeeld door het bedrijf elQuip. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor alles omtrent werkplaatsinrichting voor elektrotechniek en elektronica. Zo kunt u zorgen voor een ESD veilige werkplek met onder meer een ESD tafel, ESD vloer oplossingen, ESD werkschoenen en werkkleding, ESD verpakkingen en nog veel meer. Hierdoor kunt u zorgen voor een veilige omgeving om met elektronische producten te werken.

 

Hulp bij het inrichten van uw nieuwe werkplaats

Het inrichten van een nieuwe elektrowerkplaats kan een hoop geregel met zich meewerken. Vragen over regelgeving, ergonomie, verduurzaming en veiligheid komen dan op. Het is verstandig om uw vragen voor te leggen aan een professional van elQuip. Zij zijn precies op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van werkplaatsinrichting. Daarbij kan ook het samenstellen van de juiste werktafels door alle verschillende mogelijkheden een behoorlijke puzzel zijn. Vraag daarom advies bij elQuip wat de beste keuze is voor uw bedrijf. Zij kunnen u alles vertellen over uw keuze in in hoogte verstelbare werktafels, ESD tafels en alle andere mogelijkheden voor een veilige werkplaats.