Dutch Labs
Image default
Eten en drinken

Kerst Ontbijt

Kerstmis nog zo ver weg begin oktober. Desalniettemin rollen de bestellingen voor een Kerstontbijtbuffet op het werk bij de ontbijtservices al binnen. Op tijd geregeld, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn. Menig bedrijf sluit tussen Kerst en Oud en Nieuw de deuren en willen het jaar feestelijk afsluiten.De laatste week voor Kerst gezellig met alle collega’s aan tafel met een gezamenlijk kerstontbijt.
Een smakelijk begin van de dag i.p.v. een latertje door de Kerstborrel! Maar ja, wie regelt dat, want een geweldig en uitgebreid Kerstontbijt organiseren is nogal een klus. En daar komt Ontbijtservice Noorderland van pas.Een luxe ontbijtservice in het Noorden van Nederland. Één telefoontje of mailtje en alles wordt geregeld voor het gezamenlijk Kerst ontbijt. Deze Ontbijtservice biedt een luxe Kerstontbijtbuffet aan met alles er op en er aan. Van Kerststol met amandelspijs, kaasplateau’s, verse croissanten tot aan huisgemaakte jammetjes en gerookte zalm. Daarbij bieden zij ook tafeldekservice met serviesgoed, glaswerk, tafellakens en kandelaars, alles in Kerst stijl. In overleg wordt het ook weer opgeruimd en nemen zij de afwas voor hun rekening.
Mag het allemaal wat makkelijker is het ook mogelijk te bestellen met disposibles. Het Kerstontbijt is net zo lekker en uitgebreidt maar snel opgeruimd en kan na afloop alles zo, hoepla, de vuilnisbak in.
En omdat de meeste bedrijven het Kerstontbijt in nét die éne week bestellen is het geen overbodige zet om dit al in oktober te regelen met de Ontbijtservice want ook bij deze ontbijtservice geldt “vol is vol”.
Een drukke maar ontzettend gezellige week vind Ontbijtservice Noorderland, een warme sfeer met lekkere Kerstontbijten en veel kaarsjes en overal lichtjes. Het is een bijzondere feestmaand, December.

Eerste kerstdag, wanneer alle bedrijfsontbijten achter de rug zijn, maakt de ontbijtservice nog een ronde ontbijt bezorgen voor particulieren.
Heel bijzonder om op Kerstochtend verrast te worden met een super de luxe Kerstontbijt. Soms is het ontbijt voor iemand alleen of voor opa en oma. Ook voor complete families in een bungalowpark, die vanuit het hele land samen komen om met z’n allen Kerst te vieren in het vakantiepark.

Ontbijtservice Noorderland bezorgd in geheel Groningen en Drenthe, 7 dagen per week ontbijt thuis en op het werk.
Je kan bij deze ontbijtservice in Noord Nederland online ontbijt bestellen of telefonisch.Ook zo’n gezellig en smakelijk Kerstontbijt op het werk regelen? Niet te lang wachten met bestellen, dan staat er voor de Kerst ook bij jou op de zaak een geweldig Kerstontbijtbuffet klaar!

Tweede Kerstdag zijn zij gesloten en genieten ze bij Ontbijtservice Noorderland zelf van een gezamenlijk Kerst ontbijt.

https://ontbijtservice-noorderland.nl/

Gerelateerde artikelen

Spareribs in diverse smaken

Gebak per post bestellen!

Maaltijdbox vergelijken en bestellen op het internet