Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Kerstinspiratie voor 2022

Snowtubes

Het is weer tijd om je huis, tuin of kantoor optimaal te versieren met kerstverlichting, zoals met snowtubes. Een snowtube bestaat uit een ronde buis en deze buis is gemaakt van plexiglas. In dit glas zitten de lampjes van de snowtubes en deze lampjes zijn zo geprogrammeerd dat het een effect geeft alsof de lampen van boven naar beneden werken. 

 

Twinkly

Twinkly verlichting brengt snel, veel gezelligheid en sfeer in huis door de diverse kleuren. Het zorgt voor een echte kerstshow en biedt veel effecten. Door middel van een bijgeleverde afstandsbediening is deze verlichting klaar om afgespeeld te worden en aangepast te worden. 

 

Berry lights

Bovendien zijn de berry lights voorzien van diverse kleuren verlichting zoals rood, groen, geel, paars of blauw. Het is mogelijk om te kiezen voor de kleur warm wit. De berry lights kun je zowel voor binnen als buiten gebruiken en het is voorzien van LED verlichting. LED verlichting is een stuk beter voor het milieu en het verkleint de kans op brandgevaar, aangezien de lamp minder snel warm wordt.

Guirlandes 

De guirlandes kan je ophangen als kerstdecoratie, want het kan zowel binnen als buiten gehangen worden. In huis kan je het ophangen over de trapleuning en buiten kan je het hangen in de planten in de tuin. Het valt ook op dat guirlandes voorzien zijn van LED-verlichting, dit is goed voor het milieu en het zorgt voor een langere levensduur. 

 

Felle kleuren

Dit jaar zijn felle kleuren weer helemaal terug! Het liefst zien we zulke frisse en vrolijk mogelijke kleuren terug. Je kunt je fantasie in de vrije loop laten en er worden verschillende kleuren gebruikt. Het uitgangspunt van deze nieuwe collectie dit jaar is een combinatie van de kleuren rood, roze en lila met mindere hardere kleuren zoals beige en mosgroen.