Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Kies uit diverse soorten duurzaam wegwerpservies

Geef je een feestje? Dan moet er heel wat geregeld worden. Hapjes, drankjes, versieringen; het is best een klus om dat allemaal te vinden en de feestlocatie op tijd af te hebben. En dan is er natuurlijk ook nog servies nodig. Servies van porselein of aardewerk is erg kwetsbaar. Het is dan ook begrijpelijk dat je dit liever niet gebruikt voor een casual feest, zeker niet als er kinderen bij zijn. Wegwerpservies is dan dé oplossing, maar helaas is dat niet altijd duurzaam. Tenzij je servies bestelt bij Daily Style. Dan kies je namelijk enkel uit duurzaam wegwerpservies met allerlei feestelijke opdrukken. Zo vind je in deze webshop zeker het ideale servies voor je verjaardagsfeest, babyshower, kinderfeestje of andere partygelegenheid.

Prachtige versiering voor je babyshower

Als je een babyshower organiseert heb je natuurlijk passende versiering nodig. Je kunt hier het hele winkelcentrum voor aflopen, maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Dat doe je door babyshower versiering te bestellen bij Daily Style. Of je nu slingers, ballonnen of vlaggetjes wilt; hier vind je het allemaal! Ook kies je uit verschillende kleuren. Natuurlijk zijn blauw en roze een optie, maar je kunt ook gaan voor zilver, goud of zwart. Zo geef je het feestje een chique twist.

Bezoek een filiaal of bestel online

Of je nu duurzaam wegwerpservies, babyshower versiering of andere feestartikelen nodig hebt; bij Daily Style slaag je zeker. Bezoek een filiaal met een gemiddelde oppervlakte van maar liefst 800 m2 en kijk je ogen uit! Is er geen winkel bij jou in de buurt of heb je geen zin om je aankopen mee naar huis te sjouwen? Bestel ze dan eenvoudig in de webshop. Dan wordt je bestelling uiterlijk binnen drie werkdagen bij je afgeleverd. Dat bespaart veel tijd en moeite, zodat je extra energie overhoudt voor optimaal feestvieren.