Breaking News

Dutchlabs

Kies voor zinvolle product innovatie en product engineering met deze partner

Zoekt u als bedrijf of ondernemer een nieuwe product op de markt te brengen? Dan is het cruciaal dat dit product zinvol is. Met andere woorden, het product moet nuttig zijn voor de gebruiker. Bij iDnA, een technisch ontwerpbureau, wordt ervoor gezorgd dat uw product innovatie of product engineering voldoet aan uw verwachtingen en aan die van uw klanten. Hierbij wordt er altijd gestreefd naar een haalbaar resultaat om uw bedrijf verder te laten groeien. De professionele medewerkers van iDnA helpen u dan ook graag bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van de eerste productschetsen tot aan de uiteindelijke realisatie van uw product. Hierbij wordt er bij elke stap gebruikgemaakt van een kritische toetsing aan de hand van verschillende parameters. Zij zijn dus de beste onderzoekspartner bij een innovatietraject.

Assemblagemogelijkheden bij uw product innovatie en product engineering

Zoekt u een externe partner voor product innovatie of product engineering die u een uitgebreide dienstverlening biedt? Dan kiest u voor iDnA. Dit ontwerpbureau helpt u bij elke stap van het ontwikkelingsproces van een nieuw product én daarna. U wilt immers een eindproduct dat werkt zoals het hoort en dat voldoet aan al uw verwachtingen. Daarom wordt er altijd een product gemaakt in zijn uiteindelijke vorm en wordt dit product grondig getest. Zo krijgt u steeds het beste industrieel design door iDnA. Hierbij is het ook mogelijk om uw product te laten assembleren in kleine reeksen. Daarbij is het mogelijk om complexe producten te creëren en uw product lastminute bij te sturen.

De beste proefversie bij product innovatie en product engineering dankzij een professionele partner

U weet ongetwijfeld dat het ontwerp een cruciale stap is bij product innovatie en product engineering. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat het eindresultaat bestaat uit een goede combinatie van techniek en esthetiek. iDnA, een professioneel ontwerpbureau, helpt u bij het kiezen van het beste ontwerp. Uw ontwerp wordt vervolgens in een 3D-tekening gegoten en daarna wordt er een proefversie ontworpen. Bij elke stap is er een grondige analyse gedaan van de sterktes en de zwaktes van uw product met diverse testopstellingen. Zo wordt ook uw proefversie tot in de kleinste details uitgewerkt. U laat de pilootontwerpen ook altijd assembleren door de professionals van iDnA. Zo heeft u maar één partij nodig voor het gehele productieproces.