Dutch Labs
Image default
Internet marketing

Kom hoger in Google door te adverteren

Kom hoger in Google door te adverteren

Wie een website heeft laten maken en trots de lancering verkondigt aan vriend en vijand vergeet één ding: wie bekijkt je website? Misschien hoop je op een natuurlijke werking waarbij mensen jouw website vinden op basis van jouw naam of op basis van het product dat je aan biedt. Maar zolang je geen bekende Nederlander bent, zal je hiermee niet op nummer 1 van de zoek resultaten verschijnen. Dat heeft niets te maken met de kwaliteit van je website, of althans, dat hoeft niet. Maar je moet ook rekening houden met de concurrentie. Adverteren met Adwords is dan een prima oplossing.

Wat kun je doen om hoger te ranken in Google?

Adverteren is een goede manier om je website hoger te positioneren in de zoekresultaten. Wanneer je nog niet vertrouwt bent met het begrip online adverteren dan moet je maar eens goed kijken in de zoekresultaten. Dit wordt dan ook het betaalde verkeer genoemd. Dit als tegenhanger van natuurlijke of organische zoekresultaten waarbij Google de pagina’s toont waarvan Google vindt dat die het beste passen bij het door jou ingevoerde zoekwoord of zoekterm.

Adverteren met Adwords van Google

Je kunt op diverse manieren adverteren, maar Adwords van Google is verreweg het populairst. Dit komt doordat Adwords eigenlijk een beetje het zelfde werkt als de SEO strategie. Het verschil met adverteren in een krant of magazine is dat je niet betaalt voor de advertentie op zich, maar alleen wanneer er geklikt wordt op jouw advertentie. Bovendien kun je de respons precies meten. Dat maakt het adverteren zeer effectief.

https://internetmaster.nl/