Breaking News

Dutchlabs

Koop een milieubewuste stoomketel voor uw bedrijfsproces

Wilt u een moderne stoomketel die voldoet aan de Nederlandse wetgeving? Dan vraagt u naar de mogelijkheden van Novum. Hier heeft u de keuze uit verschillende stoomketels. U krijgt steeds een oplossing op maat van uw bedrijf. Heeft u nood aan een lagedruk stoomketel met een werkdruk onder 0,5 bar? Of bent u juist op zoek naar een hogedruk stoominstallatie? Dan helpen de professionele medewerkers u met het bieden van een oplossing op maat. Deze specialist komt ook bij u langs voor het onderhoud van uw stoomketel. Zo weet u zeker dat alles optimaal werkt en geniet u nog vele jaren van uw ketel.

Laat uw stoomketel inspecteren door een specialist

Heeft u in uw bedrijf een goed functionerende stoomketel? Dan wilt u dit zo graag behouden. Daarom is het een goed idee met oog voor de toekomst dat u gebruik gemaakt van de uitgebreide service van Novum. Deze vakmensen komen graag bij u langs voor een professioneel onderhoud. Daarnaast beschikken ze ook over de nodige vakkennis om uw installatie te inspecteren en indien nodig te repareren. Deze specialist heeft ervaring in diverse soorten ketels en zorgt dan ook voor een oplossing op maat van uw bedrijf. Heeft u nood aan een nieuwe stoomketel? Ook dan neemt u contact op met deze specialist.

Ga naar een professionele fabrikant voor een nieuwe stoomketel

Bent u op zoek naar een fabrikant die een stoomketel op maat produceert voor uw bedrijf? Bespreek dan alle mogelijkheden met Novum. Deze specialist zorgt voor een stoomketel die op een degelijk manier is gebouwd en die voorzien is van een NOx-emissie. Daarbij kunt u bij deze specialist terecht voor zowel een lage- als hogedruk stoomketel. Daarnaast contacteert u deze specialist voor een periodiek onderhoud. Zo bent u zeker dat uw stoomketel jarenlang meegaat. Maak snel een afspraak en ontdek uw duurzame stoomketel.