Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Koop jouw verstelbare Herman Miller bureaustoel bij dé specialist

Met een verstelbare Herman Miller bureaustoel is nek- en rugpijn verleden tijd. Dankzij de verschillende verstelbare mechanismen kan jij de stoel helemaal aanpassen naar jouw voorkeuren. Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp ervoor dat de stoel geschikt is voor allerlei lichaamstypen. Ben je benieuwd naar de voordelen van een Herman Miller bureaustoel? Lees dan snel verder.

Ontdek de verschillende modellen

De verstelbare Herman Miller bureaustoel is beschikbaar in vijf verschillende modellen. Elk van deze modellen heeft andere eigenschappen, waardoor er voor iedereen wel een geschikte optie is. Zo past de Cosm zich automatisch aan jouw bewegingen aan, is de Embody op zoveel manieren te verstellen dat je bijna de tel kwijt zou raken en is de Mirra zeer ergonomisch ontworpen. De Sayl en de Aeron mogen dan wat lager zijn dan hun collega’s, maar dit doet zeker niet af aan het enorme comfort dat ze met zich meebrengen. Kijk voor meer informatie over de verschillende modellen op de website van LoyalBrand.

Zelf jouw unieke stoel ontwerpen

Hoewel de bovengenoemde ontwerpen talloze voordelen met zich meebrengen, kan het natuurlijk zijn dat je jouw verstelbare Herman Miller bureaustoel liever zelf samenstelt. Dat kan met de configurator van LoyalBrand. Deze handige tool geeft jou de mogelijk een stoel te ontwerpen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren. De stoel wordt vervolgens zo snel mogelijk geproduceerd door Herman Miller, waarna jij kunt profiteren van een uitstekend eindresultaat.

Profiteer van deskundig advies

Zou jij graag willen weten of de samenstelling van jouw werkplek efficiënter zou kunnen zijn? Laat dan een werkplekonderzoek uitvoeren door LoyalBrand. Dit is zo gedaan. Je maakt een afspraak met een van de experts, laat je bureau onderzoeken en ontvangt vervolgens deskundig advies over hoe je nog productiever kan worden. En dat alles voor een lage prijs. Wie wil dat nou niet? Ook bij vragen of als je meer informatie wilt kunt je terecht bij de medewerkers van deze specialist.