Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Magento 2: Een beginnersgids voor de nieuwste versie van Magento

Wis je dat Magento het op twee na meest gebruikte eCommerce platform ter wereld is? Met een marktaandeel van 21% blijft deze open source eCommerce oplossing groeien en bloeien. In feite zijn er meer dan 1.800 extensies beschikbaar voor Magento om eigenaren van e-commerce winkels te helpen de functionaliteit uit te breiden en een nieuw publiek te bereiken. En nu met de release van Magento 2 is het gemakkelijker dan ooit om een expert te worden op dit krachtige platform.

Deze blogpost beantwoordt de belangrijkste vragen over Magento 2 en geef je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het bouwen van je eigen online winkel ermee. 

Waarom upgraden naar Magento 2?

Terug in 2016 bracht Magento zijn nieuwste versie uit: Magento 2. Dit was een enorme gelegenheid voor de eCommerce industrie, want het was de eerste grote upgrade die het Magento platform had gezien in ongeveer vijf jaar. Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten overwegen om te upgraden naar de nieuwste en beste versie van het meest gebruikte eCommerce platform ter wereld: 

– Snelheid – Magento 2 is gebouwd met een sterke focus op snelheid en schaalbaarheid. Als je ooit een eCommerce winkel hebt gebouwd, weet je dat snelheid cruciaal is voor de groei van je bedrijf. Magento 2 wil sneller zijn dan ooit tevoren en ook grotere hoeveelheden verkeer aankunnen. 

– Nieuwe ontwikkelingsaanpak – Magento 2 is gebouwd met een geheel nieuwe ontwikkelingsaanpak. Hierdoor is het gemakkelijker dan ooit om te gebruiken en aan te passen. Met een verbeterde codebasis en een consistente architectuur is Magento 2 veel intuïtiever voor zowel ontwikkelaars als ontwerpers. 

– Verbeterde beveiliging – Met meer dan de helft van alle eCommerce websites die op Magento draaien, is beveiliging een prioriteit voor het platform en haar gebruikers. Met een nieuwe architectuur en codebasis is Magento 2 ongelooflijk veilig en heeft het betere manieren om inbreuken op de beveiliging te voorkomen. 

– Nieuwe en verbeterde functies – Magento 2 is een enorme update die een heleboel nieuwe en verbeterde functies introduceert. Onder deze zijn responsive design, een nieuwe visuele en UX editor, betere zoekfunctionaliteit, AI-aangedreven product aanbevelingen, en nog veel meer. Neem snel contact op met Vendic geholpen te worden met een Magento webshop.

https://vendic.nl/