Dutch Labs
Image default
Eten en drinken

Makkelijke recepten website

Lekkere recepten is een nieuwe foodblog waarop je gerechten vind. Op mijn nieuwe foodblog laat ik je zien hoe je op een makkelijke en eenvoudige manier gezond en goed kunt koken. In 2016 ben ik met deze blog begonnen op aanraden van mijn broer. Ik vond het wel een goed idee, want op deze manier kon ik makkelijk mijn recepten delen met mijn vrienden en collega’s. Nooit gedacht dat het zo’n succes zou worden en ik dagelijks tienduizenden bezoekers mag ontvangen. Een oud collega zei altijd; “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken” en zo voelt het precies.

De doelgroep bestaat uit 18 en 50, vrouwen en ook mannen, die van lekker eten houden, graag koken met vrienden en het liefst elke week uit eten gaan. Mijn foodblog bestaat sinds eind 2016 en groeit enorm. Op deze website vind je naast recepten ook handige kooktips!

http://www.lekkeremaaltijd.nl