Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Manieren om Breda te verkennen

Breda is een ontzettend leuke stad voor een dagje uit of weekendje weg. Er valt veel te doen in Breda en er zijn veel activiteiten te ondernemen en evenementen bij te wonen. Als je Breda écht wilt leren kennen dan kan je dit doen door een stadstour te nemen met een gids die je alles kan vertellen over de rijke historie van deze Bourgondische stad.

Breda op de fiets of wandelend verkennen

Wanneer je eenmaal in Breda bent aangekomen kan je erop uit gaan en de stad verkennen. Doordat er in Breda veel te verkennen valt zijn er verschillende fiets en wandeltours waar je aan kunt deelnemen. Zo staat Breda bekend om zijn bieren en kan je een speciale bierwandeling, uniek in z’n soort afleggen. Op deze manier leer je de stad kennen en ook de verschillende soorten bieren die Breda te bieden heeft. Zo is er voor ieder wel een tour die jouw interesse over Breda alleen maar zal vergroten.

Je kan de stad ook goed verkennen door rijles te nemen in Breda. Door rijles Breda te hebben leer je de stad kennen maar leer je ook stad rijden. Dit is goed om al te leren, win-win dus! Rijles Breda kan je gemakkelijk nemen als je in de omgeving van Breda rijles neemt.

Zelf de stad verkennen

Als je geen tour wilt nemen kan je natuurlijk ook lekker zelf de stad verkennen. Loop langs de Blind walls Gallery om je creativiteit te vergroten en breng een bekijk de stad vanuit de honderd meter hoge toren van de Onze Lieve Vrouwe Kerk op de Grote Markt. Nu je toch op de Grote Markt bent kan je gezellig een terrasje pakken bij een van de vele restaurants en cafés waar je kunt genieten van de heerlijke bieren en gerechten uit Breda. Het is een stad waar veel te beleven is voor iedereen. Maak van te voren een planning als je ervoor kiest om zelf de stad te verkennen.

https://rijschoolbreda.nl/