Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Meer naamsbekendheid krijgen door social media marketing

Heb je een eigen bedrijf en wil je meer naamsbekendheid, volgers of omzet krijgen? Dit kun je bereiken door de juiste inzet van social media. Heb je zelf hier geen tijd voor om je hierin te verdiepen of mis je net de kennis? Dan kan het social media bureau Your Business Online je hierbij ondersteunen. Zij kunnen je helpen met Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en andere social media kanalen. Daarbij is het zeker zinvol om mee te denken bij de social media-activiteiten. Omdat jij het beste weet wat er speelt in jouw branche. Your Business Online kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf bij de juiste doelgroep opvalt en dat dit voor meetbaar resultaat zorgt. Het team bestaat 10 medewerkers met de volgende specialiteiten: tekst schrijven, grafisch ontwerpen, advertising en video marketing. De medewerkers van Your Business Online kunnen originele pagina’s voor je ontwerpen, bestaande kanalen updaten met relevante content en advertentiecampagnes voor je opzetten. Your Business Online verzorgt inmiddels voor 150 bedrijven de social media. Dit zijn zowel kleine als grote bedrijven.

YouTube marketing

Zijn de producten of diensten van jouw bedrijf bedoeld voor de leeftijdscategorie 18 tot 34 jaar? Dan kan youtube adverteren interessant zijn. Omdat mensen van deze leeftijdscategorie meer op YouTube zitten dan dat ze televisie kijken. Wanneer je gaat adverteren op YouTube is het belangrijk om dat de boodschap in enkele seconden overkomt bij de kijker. 

Facebook marketing

Facebook heeft meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers en is daarmee een belangrijk social media kanaal. Met facebook marketing kun je onderzoek doen naar jouw doelgroep. Dit kanaal heeft verschillende mogelijkheden om jouw doelgroep effectief te benaderen. Facebook kun je zowel inzetten om consumenten te benaderen als bedrijven. Wanneer je met Facebook marketing aan de slag gaat is het van belang om regelmatig berichten te posten om aandacht te trekken bij jouw doelgroep.

https://www.yourbusinessonline.nl/