Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Minder last van je astma door astma ontstekingsremmers

Goede Astma ontstekingsremmers kunnen heel erg fijn zijn voor als je minder last wil hebben van je astma. Astma is natuurlijk een ontsteking. Dit is erg vervelend om te hebben en kan je erg belemmeren in je dagelijks leven. Daarom kan het heel erg fijn zijn om astma ontstekingsremmers te nemen. Deze kunnen namelijk voor even heel pijn verlichtend zijn. Zo heb je voor even geen last van je astma en kan je gewoon de dingen doen die je graag wil doen. Astma ontstekingsremmers kunnen je dus heel erg goed helpen als je voor even de pijn wil verlichten. 

Verslavend 

Wat erg vervelend is aan astma ontstekingsremmers is dat ze erg verslavend zijn. Daarom is het niet ideaal als je ze voor langere periode wil gebruiken. Je huisarts kan je dan adviseren om ze voor even te gebruiken maar daarna te beginnen met het gebruik van astma ontstekingsremmers af te bouwen. Het is erg belangrijk dat je dit op tijd doet. Anders kan je erg verslaafd raken aan astma ontstekingsremmers. Dit is natuurlijk iets wat je niet wil. Daarom is het belangrijk dat je goed bespreekt met je huisarts wanneer je astma ontstekingsremmers moet afbouwen en welke alternatieve er zijn. 

Alternatieve manieren 

Er zijn alternatieve voor astma ontstekingsremmers. Hierbij kan je weer advies vragen aan je huisarts maar je kan ook zelf een beetje op onderzoek gaan. Het is natuurlijk altijd belangrijk om je eigen onderzoek te doen. Maar het is zeker aan te raden om ook advies te vragen van je huisarts. Deze weet natuurlijk veel beter wat wel echt werkt en wat nep is. Zo kan je huisarts goed advies geven over wat je als alternatieve manieren kan gebruiken voor astma ontstekingsremmers. Zodat je wel nog iets hebt van de pijn van astma kan verlichten.