Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Octrooi bescherming voor een uitvinding die technisch toepasbaar is

U heeft een uitvinding die technisch toepasbaar is, die nieuw is en die niet voor de hand ligt. Kan de uitvinding maximaal 20 jaar duren? In dat geval komt u in aanmerking voor octrooi bescherming. IPecunia Patents biedt hier ondersteuning in. Bij dit bedrijf kunt u niet alleen terecht voor wereldwijde bescherming van uw uitvinding maar ook voor modelbescherming en het beschermen van uw merk. U bent altijd verzekerd van een waardevol en strategisch advies. Voor meer informatie over een patent aanvragen staan de medewerkers van dit bedrijf u graag te woord. Ondersteunt dit bedrijf u binnenkort ook met octrooi bescherming?

Een patent aanvragen voor verschillende sectoren

Steeds meer bedrijven of organisaties schakelen IPecunia Patents in. En dat is helemaal niet zo vreemd. Dit bedrijf maakt een patent aanvragen voor verschillende sectoren mogelijk. Denk hierbij aan onder meer Chemie, Polymeren, Materialen, Life-Science, en Biotechnologie. Daarnaast biedt het team van IPecunia Patents open, eerlijk en objectief advies over octrooi bescherming, om zodoende een goede bescherming te realiseren tegen minimale investeringen. Weet u hoe u de meeste waarde uit uw kennis kan halen? En moet u wel of niet octrooieren? U ontvangt hier meer informatie over tijdens een persoonlijk gesprek op een van de kantoren in Eindhoven of Sittard of bij u op de zaak.

Volg een training voordat u een patent gaat aanvragen

Hoe herkent u een uitvinding? IPecunia Patents merkt regelmatig dat uitvinders onbewust octrooieerbare informatie naar buiten brengen alvorens deze informatie juist te beschermen. Hoe u dit kunt voorkomen? Volg een van de trainingen en word bewust over het strategisch gebruik van octrooien. U kiest uit een 1- of 2-daagse training die worden gegeven in een universitaire of een business omgeving. De trainingen zijn interactief, op maat gemaakt en worden met veel enthousiasme gegeven. U leert hoe u octrooieerbare uitvindingen herkent en hoe u deze uitvindingen tot een commercieel succes maakt. Zo weet u zeker dat u volledig op de hoogte bent op het gebied van onder meer octrooi bescherming en een patent aanvragen.