Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ondernemingsplan laten maken

Een ondernemingsplan is noodzaak bij de startende ondernemer

Startende ondernemers hebben vaak de cijfers voor een deel op orde, maar vergeten soms het marktonderzoek of concurentie-analyse om 2 aspecten te noemen. Als de startende ondernemer vervolgens voor financiering aanklopt bij de bank, micro-krediet organisatie Qredits of een crowdfunder, zullen zij te horen krijgen dat ze een ondernemingsplan moeten indienen.

Ondernemingsplan laten maken

Nou is het zeer voorkomelijk dat de startende ondernemer niet de tijd heeft om dit onderzoek te verrichten of er beperkte kennis is over opstellen van boekhoudkundige begrotingen. Wat men vergeet is dat hij of zij ook het business plan op maat kan laten maken.

Wij, van www.bedrijfsplan-schrijven.nl, zijn er voor deze startende ondernemers. Ons kantoor vervaardigt reeds 14 jaar een een bedrijfsplan op maat geheel conform de wens van de ondernemer en eisen van de financier. Of het nu de bank, investeerders, specifieke financieringskantoren of crowdfunder betreft, wij kennen hun specifieke eisen aan een bedrijfsplan Hierdoor is ons succespercentage zeer hoog.

Naast de onderzoeken in het plan waaronder marktonderzoek, SWOT-analyse, concurrentie- analyse, confrontatiematrix etc., besteden wij ook aandacht aan de financiële paragraaf. Dit hoofdstuk is opgebouwd uit de openingsbalans na kredietverlening, subsidie of participatie, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen voor de aankomende 3 jaar en boekhoudkundig sluitende eindbalansen. Wat men niet dient te vergeten is dat ook de omzet berekend dient te worden met marktonderzoek. Deze calculaties verrichten wij aan de hand van openbaar toegankelijke statistieken zodat duidelijk gemaakt kan worden dat de gecalculeerde omzet vermeld in het plan realistisch is. De enige schatting die kan optreden is vervolgens de naamsbekendheid, echter hiervoor hebben we conversiemodellen om deze nauwkeurig te benaderen. Naast de aanwezigheid van eigen vermogen kunnen we zodoende een zeer belangrijk punt binnenhalen bij de financier.

Begeleiding bij financiering

De bank verlangt wel 25% aan eigen vermogen bij de startende ondernemer. Is dit er niet, dan kunnen we het plan toch indienen bij specifieke financieringskantoren, crowdfundpartijen of private investeerders. Deze begeleiding van plan tot financiering is uniek in Nederland.

Onze bedrijfsplannen zijn geschikt voor banken, crowdfunding, investeerders, makelaars en de IND. Wij werken bijvoorbeeld intensief samen met de Rabobank Haaglanden en kennen daardoor de verwachtingen van een plan. Voor wat betreft makelaars hebben we een 100% score. Met ons plan kan vrijwel altijd het gewenste nieuwbouw- of bestaand object worden gekocht of gehuurd, ervan uitgaande dat er niet teveel kapers op de kust zijn voor dat specifieke pand.

 

Wij verstrekken bedrijfs- en fiscaal advies om de ondernemer op weg te helpen. Kennis is tegenwoordig online zo gevonden. Wij zien het dus als onze plicht de ondernemer te begeleiden.

Wij gaan met de ondernemer net zo lang door totdat hij of zij gefinancierd is. Profiteer van ons netwerk.

 

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl

Gerelateerde artikelen

Stoelen huren voor uw volgende evenement

Railverlichting systemen van uitstekende kwaliteit voor uw pand

Stalen buizen op maat