Breaking News

Dutchlabs

Onesessioncoaching voor omgang HSP

Wanneer je een vermoeden hebt dat je een hoogsensitief persoon bent (een HSP), dan kun je er verstandig aan doen om je te laten helpen door een HSP coach. Dat klinkt logisch, maar voor veel mensen is dit een grote stap en dat is geheel begrijpelijk.

Felix Brabander is een coach die gespecialiseerd in op gebied van HSP coaching. Zelf had hij jarenlang het gevoel dat hij veel ballast met zich meedroeg. Dat gevoel heeft hij zijn hele schoolse periode gehouden. Hij heeft de tijd nodig gehad om het lef te ontwikkelen om dingen op geheel eigen manier te doen. En vanaf dat moment deed hij alles met meer motivatie.

Felix Brabander is erg goed in het aanvoelen van wat er wel en niet klopt. Waar de spanning zit en waar mogelijkheden en potentie zitten weet hij ook. Deze eigenschap kan hij goed gebruiken bij het coachen en dat doet hij ook. Sinds het begin van Onesessioncoaching heeft Felix als meer dan 2.000 mensen op individueel niveau begeleidt. Dit doet hij naast het aansturen van processen en het begeleiden in groepsverband als organisatieadviseur.

De werkwijze van Felix Brabander is duidelijk. Hij gaat het mentale voorbij en dringt snel door tot een diepere laag. De laag waar de instrumenten zitten die je nodig hebt bij het verder groeien.

Onesessioncoaching.nl zorgt ervoor dat je al in een dag een veel duidelijker perspectief hebt. Dit is het streven. Zodoende heeft de deelname aan de eerste sessie al geleid toot een doorbraak. Als hoogsensitief persoon weet je meestal al wel vooraf dat je iets anders bent dan veel anderen. Dan heb je ook al ervaren wat de krachten zijn van het HSP. En tegelijk zijn deze krachten een heuse uitdaging voor je. Vooral is de uitdaging het leren omgaan met hooggevoeligheid en ermee te leren leven.