Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een kwalitatief goede E sigaret?

Wanneer u besloten heeft om een E-sigaret aan te schaffen dan wilt u dat deze van goede kwaliteit is. Slimroken.nl heeft een E sigaret assortiment dat bestaat uit kwalitatieve en 100% originele elektrische sigaretten. Op dit moment zijn er veel verschillende soorten en modellen E-sigaretten in de markt en deze hebben allemaal hun eigen kwaliteit. Sommigen zijn goed, sommigen zijn slecht. Ook wel de A-merken en B-merken genoemd. B-merken worden niet geadviseerd, omdat deze vaak de veiligheid van het product niet kunnen waarborgen. A-merken kunnen dat wel en deze A-merken worden uitsluitend bij Slimroken.nl aangeboden. Hierdoor bent u altijd verzekert van een kwalitatief goed en veilig product.

 

Voordelen van de E sigaret

Als ontspannen E-smoker zoekt u natuurlijk naar het beste assortiment. Naast het assortiment wilt u ook geen last hebben van schadelijke effecten, zoals teer en andere chemische stoffen die vrijkomen bij het roken van de traditionele sigaret. Bij de elektrische sigaret heeft u geen last van deze schadelijke stoffen, omdat deze simpelweg niet in het product zitten. Hierdoor is elektrisch roken wel 95% minder ongezond dan het roken van traditionele tabak. Bent u de schadelijke stoffen en het roken van een traditionele sigaret met tabak zat? Dan kunt u overstappen op de E sigaret.

Als u wilt overstappen op elektrisch roken dan kunt u ervoor kiezen om een E-sigaret starterset aan te schaffen. Dit is een compleet pakket om te starten met elektrisch roken. Hier dient u alleen nog één of meerdere E-liquids aan toe te voegen. Een complete starterset bestaat uit de volgende producten:

  • Een (box)mod
  • Een clearomizer
  • Coil
  • Een oplaadkabel

Bent u het roken van tabak en alle schadelijkheden die het met zich meebrengt ook helemaal zat? Dan is het overstappen naar de E-sigaret een goed hulpmiddel om te stoppen met roken. U kunt zelfs kiezen uit verschillende nicotinegehaltes bij de E-liquids. Wat is het voordeel hiervan? Hierdoor kan de nicotineverslaving afgebouwd worden. Iets wat met het roken van normale tabak niet mogelijk is.

 

Ruime voorraad box mods, gratis verzending

Dat geldt bijvoorbeeld ook voor een box mod. Box mods heeft Slimroken.nl in alle soorten en maten op voorraad. Bij elk type Mod wordt precies aangegeven voor welke categorie gebruikers hij het meest geschikt is. Ook vindt u exacte informatie over de ingebouwde of externe batterij, voltage, wattage en het scherm waarmee de Mod is uitgerust. Nog niet eerder was het zo eenvoudig om het dampen helemaal op uw voorkeur in te stellen. Dat is dan ook gelijk het voordeel van het aanschaffen van een losse mod. U kunt de dampervaring geheel samenstellen naar uw eigen wensen. Bij elk gekozen product wordt steeds een vergelijking gemaakt met gelijksoortige producten die u elders op onze website vindt. Zo houdt u maximaal de controle over prijs en mogelijkheden die u als E-smoker heeft.

https://www.slimroken.nl