Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een metselaar

In verband met de plannen van de bouw van mijn nieuwe woning, was ik op zoek naar een professioneel metselbedrijf. Het aannemersbedrijf had een suggestie gegeven van een goede metselaar uit de buurt, maar diegene had rond de start van de bouw geen ruimte in de planning. Daarom ben ik zelf op onderzoek gegaan. En zodoende kwam ik op een heel goed bedrijf uit!

Metselbedrijf Rovers

Via via kreeg ik te horen dat Metselbedrijf Rovers hele goede metselaars heeft! Ik ontving deze tip van vrienden van mij, die hen al eerder hadden ingeschakeld voor het metselwerk van hun woningen en / of muurtjes rondom of in de tuin. Bij hen vond ik het metselwerk van desbetreffende huizen er zeer goed uitzien, vandaar dat ik direct enthousiast was geworden over Metselbedrijf Rovers. Tevens zag ik op hun website tal van positieve reviews van andere klanten. En kon ik op diezelfde website hun eerdere projecten bekijken, zodat ik een goed beeld kreeg van wat zij bieden. 

Vrijblijvende offerte

Ik zag op de website staan dat als je contact opneemt met Rovers en aangeeft dat je interesse hebt in het laten metselen van iets door hen, dat zij langskomen om de opdracht te bespreken en vervolgens een vrijblijvende offerte bij je neerleggen. Dit vond ik uiteraard zeer interessant en dus stonden ze twee dagen later al op de stoep! In het gesprek heb ik aangegeven wat de bouwplannen zijn en in welke rol ik Metselbedrijf Rovers voor mij zie. Op basis daarvan hebben zij een offerte bij mij achter gelaten. In vergelijking met andere metselaars, waar ik ook offertes had aangevraagd, vind ik dat deze de meest scherpe tarieven heeft. En dan ook nog eens in combinatie met puike resultaten. 

Metselen

Een maand later konden ze al starten, om verder te gaan met de werkzaamheden waar het aannemersbedrijf – tijdelijk – was geëindigd. Inmiddels is de woning af en is het resultaat inderdaad verbluffend! Ik kan bij iedereen het metselbedrijf Rovers aanraden.