Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Organiseren met etiketten

Etiketten zijn perfect voor als je meer georganiseerd te werk wilt gaan. Je kunt etiketten namelijk gebruiken om ergens op te plakken en iets op het etiket te schrijven.

Hierdoor kun je gemakkelijk zien wat er bijvoorbeeld in een doos zit als je er een etiket op plakt. Maar denk bijvoorbeeld ook aan etiketten in de voorraadkast of etiketten op pakketjes. Bij al deze gebruikshandelingen zijn etiketten echt dé uitkomst. Hierdoor kun je duidelijk zien wat waar staat. 

Waar worden etiketten gebruikt?

Overal en nergens worden etiketten gebruikt om producten te labelen. Zo kun je in de winkel op verschillende producten een label zien zitten met bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum of de ingrediëntenlijst. Ook in restaurants worden etiketten veel gebruikt om de producten te labelen.

Verder zie je ook veel etiketten op kantoor voor brieven, documenten en mappen. En ook in huis worden er etiketten gebruikt. Denk aan de etiketten op de kaften van je boeken op de middelbare school of de etiketten op de jampotjes die je in de zomer maakte. Etiketten worden dus op talloze plekken gebruik.

Ondanks dat dit zo is lijkt het doel wel veelal hetzelfde, namelijk: ordenen en snel informatie weergeven. 

Waarom zou je etiketten gebruiken?

Als je zelf een chaoot bent en het lastig vind om overzicht te houden bij welke taak dan ook dan kan het in je voordeel werken om etiketten te gebruiken.

Zo kun je documenten in mappen doen en deze beplakken met een etiket, dan kun je snel zien wat waar ligt. Verder is het ook goed voor mensen die al veel van overzicht houden.

Dan is het alleen maar een genot voor het oog om duidelijk op etiketten te zien wat iets betekent of wat je bij het etiket kan vinden. Denk aan een verhuizing, hoe weet je nu wat er ook alweer in die ene doos zat? Door met etiketten te werken, zo zie je heel snel wat je zoekt en ga je efficiënt te werk!

 

 

https://www.optimumgroup.nl/etiketten