Dutch Labs
Image default
Beauty en verzorging

Originele trouwringen van BijzondereTrouwringen.nl

U gaat liever niet voor standaard? Aparte trouwringen vindt u bij BijzondereTrouwringen.nl. Op de website ziet u een mooi overzicht van ringen die speciaal op maat gemaakt kunnen worden. Dat gebeurt in de ateliers in Veenhuizen en Amersfoort. Ter plekke kunt u de ringen bekijken en bestellen. Zijn de ringen klaar dan kunnen ze opgehaald worden. Aangetekend opsturen is ook een optie.

Duurzaam en uniek

De ringen worden gemaakt van de volgende materialen: goud, platina, titanium, zirkonium, edelstaal, palladium en fair gold. Dit zijn stuk voor stuk eersteklas duurzame stoffen. U kunt aangeven dat u graag ringen wilt die uit meerdere materialen bestaan. Denkt u dan aan rood goud met zwart zirkonium om een mooi contrast te verkrijgen. Of witgoud met wit platina die samen een bijzonder chique uitstraling geven. De goudsmid hoort graag waar uw voorkeur naar uitgaat!

Edelsmid Amersfoort

Als u een betrouwbaar adres zoekt om trouwringen in Amersfoort te kopen, moet u bij BijzondereTrouwringen.nl zijn. Deze edelsmid onderscheid zich met one of a kind trouwringen. Smaken verschillen en daarom is het aanbod groot. De ringen worden allemaal met de hand gemaakt. Er zijn strakke, basic modellen en ook extravagante exemplaren met briljanten.

Organische ringen passen echt in de tijd waarin we leven. Dit zijn speels vormgegeven ringen met bijvoorbeeld golvende vlakjes. Wat denkt u van een ring in wit goud? Eentje met zowel matte als glanzende delen en kronkelende lijntjes voor een natuurlijk effect. Of vierhoekige trouwringen, die springen echt in het oog. Klassieke, gouden ringen zijn er ook. Bij deze ringen zullen details het verschil maken. Een schitterende diamant of een hip accentje. U ziet het de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor advies kunt u bellen. Dit is het nummer in Amersfoort: 033-4720027 en dit is het nummer in Veenhuizen: 0592-388506. Wilt u langskomen? Als u op het rode blokje met ‘afspraak maken’ klikt, ziet u wanneer er plek is de komende tijd. Graag tot snel!

 

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/