Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Pimp je achtertuin

Het zomerseizoen is weer begonnen en we kunnen eindelijk weer genieten van het mooie weer. Niks is lekkerder dan dit in de eigen achtertuin te doen. Na een lange dag werken in de zomer, wil je dan wel thuiskomen bij een goede achtertuin. In dit artikel vind je een aantal opties om jouw tuin summerproof te krijgen. De opties zullen verschillen van duur tot aan goedkoop.

 

De eerste upgrade die je moet toevoegen aan de tuin is een lounge set. Dit is een trend die je tegenwoordig in een heleboel achtertuinen voorbij ziet komen. Een lounge set bestaat vaak uit een aantal stoelen, een tafel en in sommige gevallen een bank. De lounge set is ideaal voor om in de zon te gaan liggen op een warme dag. Ook kan er gegeten worden in de lounge set. Om de set helemaal af te maken kan je een parasol toevoegen, voor de schaduw.

 

De tweede upgrade kan iets duurder worden. Toch is luxe altijd wel erg lekker voor in de achtertuin. Je zal wel iets dieper in de buidel moeten tasten voor deze optie. Dit is namelijk de jacuzzi. Een jacuzzi is een bubbelbad met warm of koud water. De jacuzzi is perfect om na zonsondergang erin te duiken met een goed glas wijn. Je zal echt volgens al je vrienden de beste achtertuin hebben met deze upgrade.

 

Het oog wilt natuurlijk ook wat. Je kan ervoor kiezen om de lelijke schutting of betonnen muur wat sfeer te geven. Je kan planten ophangen etc, maar je kan er ook voor kiezen om wat totaal anders met de muur te doen. je kan namelijk houten wandbekleding aanleggen tegen de muur. De muur wordt hierdoor heel natuurlijk. Dit is heel simpel te doen via bepaalde houtstrips.

 

De laatste upgrade is een houten overkapping in de tuin. Dit is ideaal om in te barbecueën of om een eettafel in te plaatsen. Ook kan je in de overkapping even in de schaduw liggen, wanneer de zon te heet wordt. 

https://www.style4walls.com/en/

Gerelateerde artikelen

De specialist in Ford occasions

Muggen

Waarom kan ik het best een elektricien bellen om mijn groepenkast te laten vervangen