Breaking News

Dutchlabs

Proefschrift drukken

Voor proefschrift drukken ging ik laatst naar proefschriftenprinten.nl. Ik zocht namelijk een drukkerij waar ik mijn proefschrift kon gaan laten drukken. Maar omdat ik daar nog geen ervaring mee had, ben ik eerst op het internet gaan zoeken. In dit blogje vertel ik graag hoe ik toen dus op proefschriftenprinten.nl ben gekomen en wat het eindresultaat van mijn proefschrift is geworden!

Waar proefschrift drukken?

Maar waar moet ik nu dus proefschrift drukken? Daarvoor ben ik gaan Googelen. En al gauw kwam ik proefschriftenprinten.nl tegen. Daar las ik op de website dat zij vele jaren ervaring hebben in het ontwerpen en drukken van een thesis etc. Daarnaast hebben zij goedkope prijzen, aldus zijzelf, hebben ze een uitstekende service met begeleiding en advies en de levertijden zijn erg positief. Bij deze drukkerij heb je namelijk binnen 5 werkdagen jouw proefschrift bezorgd en wel thuis!

Proefschrift ontwerp

Daarnaast kunnen zij mij helpen bij het proefschrift ontwerp. Zij hebben bij hun drukkerij namelijk designers zitten die de meest mooie omslagen kunnen ontwerpen. Dat bleek wel uit de prachtige voorbeelden! Wanneer ik dat zou willen, ontwerpen zij dit zelfs gratis! En dat op basis van mijn ideeën en hoe ik het voor mij zie.

Uit referenties bleek dat zij bekend zijn om hun zeer goede kwaliteit proefschriften en de uitstekende service er omheen. Erg persoonlijk contact met degene die de bestelling binnenkrijgt etc.

Daarom besloot ik dan ook om mijn proefschrift te laten drukken bij Proefschriftenprinten.nl. En hier ben ik heel erg blij mee. Ik werd namelijk dezelfde dag nog terug gebeld door een medewerker van daar. Hij bedankte mij voor de bestelling en stelde nog enkele vragen over mijn proefschrift. Een paar werkdagen later lag deze al bij mij op de deurmat. En ze zagen er prachtig uit!