Dutch Labs
Image default
Boeken en Tijdschriften

Professioneel een boek laten drukken tegen een eerlijke prijs

Wil je je eigen geschreven boek professioneel laten bedrukken? Wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen, maar wel je boek in de beste kwaliteit printen? Dan kun je daarvoor terecht bij Bookadew in Roermond. Zij zijn gespecialiseerd in drukwerk van topkwaliteit en bieden dit tegen eerlijke prijzen aan. Zij zijn hét online platform voor op maat gemaakte boeken. Ze leveren hun diensten in heel Nederland. Je bepaalt zelf hoe jouw boek eruit ziet en hoe je deze wilt laten drukken of printen.

Wat voor boek wil jij laten drukken?

Ben je particulier en wil je een boek laten drukken? Heb je een kookboek geschreven? Of wil je als vereniging een jaarboek laten printen? Of denk je aan een prentenboek? Wat voor boek je ook wilt laten drukken en of je dit zelf wilt laten doen of als vereniging of bedrijf, bij Bookadew kan het allemaal. Ze drukken boeken in elk denkbaar formaat in de oplage die jij nodig hebt. Je kiest hier ook uit diverse soorten papier. Wil je een hardcover? Of liever een softcover? Je kunt jouw eisen en wensen doorgeven aan de specialisten van dit bedrijf en zij drukken jouw boek op maat.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Als je hebt besloten je boek te laten printen bij dit bedrijf, dan weet je binnen een paar stappen al welke prijs je daarvoor betaalt. Zo kom je achteraf ook niet voor verrassingen te staan. Op hun website hebben ze een tool waarmee je de prijs kunt berekenen. Je vult hier diverse gegevens in, zoals de oplage, papiersoort en aantal pagina’s van je boek. Vervolgens druk je op de knop om de prijs te berekenen. Vind je het een goede prijs? Dan kun je direct een bestelling plaatsen om jouw boek te laten drukken. Heb je de bestelling geplaatst? Dan krijg je een e-mail met een link. Hier kun je je pdf-bestanden uploaden. Bookadew controleert deze bestanden voor de opmaak en verwerkt ze vervolgens tot een fysiek boek. Indien gewenst krijg je ook een proefexemplaar. Wat je eisen ook zijn, binnen 7 werkdagen zijn jouw boeken klaar voor verzending.