Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Renoveren en het vervangen van ramen gaan hand in hand

Ramen renoveren is een verstandige beslissing. Niet alleen dragen nieuwe ramen op esthetisch vlak, heel wat bij aan je woning, ook qua rendement zijn nieuwe ramen vaak een stuk beter dan anderen. Ramen renoveren staat dan ook gelijk aan betere isolatiewaarden en minder kosten!

 

Ervaren vaklui die thuis zijn in het renoveren van ramen

Bij MeesterPlaatser zijn we thuis in het renoveren van ramen. Onze vaklui komen bij jou op de werf en klaren het klusje in een handomdraai. Binnen de afgesproken termijn zorgen ze ervoor dat de renovatie van je ramen in orde is en laten ze alles netjes achter. Zo lopen ook de rest van je renovaties geen vertragingen op en kom je niet in tijdnood.

 

Uitgebreid intakegesprek

Voor we overgaan tot het renoveren van je ramen komt één van onze adviseurs bij je langs. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden, kiezen we de gepaste profielen en bespreken we de renovatie van jouw mogelijkheden. Dit gebeurt meestal ter plaatse, zodat de adviseur de situatie kan inschatten en gelijk de juiste opmetingen kan doen.

Bij Meesterplaatser.be gebruiken we enkel ramen van topfabrikanten. Daardoor zijn we meestal niet de allergoedkoopste op de markt, maar zijn we wel onklopbaar op het vlak van kwaliteit in combinatie met de prijs.

 

Samenwerking met Belgische toppers in ramen

Heel wat toonaangevende leveranciers zoals Schüco, Aluk, Blyweert, Kömmerling enz. hebben in het recente verleden hun vertrouwen gegeven aan MeesterPlaatser. We kunnen je messcherpe prijzen aanbieden.

Onze vakmensen kennen deze ramen door en door en de plaatsing is dan ook een fluitje van een cent. Omdat we enkel werken met de beste merken van ramen in jouw renovatie, krijg je ook een uitgebreide garantie en zit je voor jaren goed. Je ramen zijn een belangrijke investering en daarvoor werk je dan ook maar beter samen met specialisten.

Informeer gerust bij klanten van de MeesterPlaatser.be. Stuk voor stuk zijn ze lovend over onze professionaliteit en de manier waarop we het renoveren van ramen aanpakken.

 

Vraag vrijblijvend een offerte voor je nieuwe ramen

Bij MeesterPlaatser houden we niet van onaangename verrassingen. Wil je daarom een glasheldere offerte die tot in de puntjes klopt en waar we ons aan houden? Vraag vandaag nog vrijblijvend een bezoek aan van onze adviseur of een offerte. Je zal merken dat we qua prijs-kwaliteitsverhouding onklopbaar zijn bij Meesterplaatser.be. De slimste keuze om je ramen te laten renoveren.

 

https://www.meesterplaatser.be/nl/ramen-renovatie

Gerelateerde artikelen

Investeren in vastgoed

Waar vind je een goedkoop kamerscherm?

Ontstoppingsdienst Haarlem: specialist regio Noord-Holland