Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Reputatie hoog houden dankzij evenementen beveiliging

Voordelen backup sharepoint online

Microsoft sharepoint online is een geweldige applicatie binnen het softwarepakket van Microsoft Office. Met sharepoint kun je namelijk gemakkelijk en gebruiksvriendelijk informatie delen en samen als team binnen een organisatie werken aan een project. Denk bijvoorbeeld aan het samenwerken aan een document, presentatie, het delen van nieuws en zelfs het automatiseren van bedrijfsprocessen of het presenteren van nuttige informatie. Het makkelijkste is om sharepoint te zien als een intelligent intranet die je helemaal zelf kunt bewerken en beheren.

Sharepoint als onderdeel van Office 365

Administrators en ICT beheerders profiteren enorm van de voordelen van Office 365 en backup met sharepoint online. Bij Newminds Systems werken we graag met sharepoint en hebben we de kennis en ervaring om dit goed in te richten bij organisaties. Dit relatief voordelige stukje CRM kan organisaties ontzettend veel tijd en kosten besparen. Heb je er zelf geen tijd en geld voor? Dan zijn er gelukkig de sharepoint specialisten van Newminds Systems die dit uitstekend voor je kunnen regelen op locatie of op afstand via teamviewer. Maak nu een afspraak met ons ICT bedrijf uit Hengelo.

Lange retentie van data

Omdat sharepoint onderdeel is van Office 365 profiteer je automatisch van clouddata en data dat bijna altijd beschikbaar is en niet zomaar verdwijnt. Sterker nog, bestanden die in de prullenbak eindigen van sharepoint kunnen teruggehaald worden. Verwijderde documenten worden in bepaalde fases ‘verwijderd’ waarbij ze uiteindelijk daadwerkelijk worden verwijderd. Gelukkig zit hier ruim voldoende tijd tussen van 93 dagen. Houd er rekening mee dat SharePoint Online items 93 dagen na de dag waarop ze oorspronkelijk zijn verwijderd verwijdert.

Het kunnen delegeren van autoriteit

Dankzij sharepoint online backup kunnen ook bevoegdheden gedelegeerd worden naar andere personen binnen de organisatie. Zo kun je bepaalde bestanden beperken tot specifieke rollen binnen office 365. Het is gemakkelijk om bijvoorbeeld klanteservice medewerkers, beheerders en hoofdgebruikers toe te staan om de informatie die ze zouden moeten alleen te herstellen naar de locatie die ze zouden moeten in Office 365.

Bestanden altijd veilig in de cloud met backup sharepoint online

Een ander groot voordeel van backup sharepoint online is dat uw bestanden en e-mails veilig en lang (zelfs 90 dagen bij verwijdering) bewaard worden op de veilige servers van Microsoft. Ook dus als u per ongeluk een bestand verwijderd. De beveilig van data is super goed beveiligd door Microsoft tegen spam en virussen. Ook voldoet je automatisch aan de wettelijke eisen en regels voor het opslaan van data.

https://www.newmindssystems.nl//