Breaking News

Dutchlabs

Reputatie hoog houden dankzij evenementen beveiliging

Een tentfeest, een festival aan het water, een race of spektakel op een bedrijventerrein – we gaan de periode van de grote activiteiten weer tegemoet. Een leuke tijd. Organiseert u zo’n grootschalig event, hebt u dan de evenementen beveiliging al goed geregeld?

 

Veel mensen + veel alcohol = evenementen beveiliging inschakelen

Zo’n festijn brengt immers veel volk op de been. En zonnig weer en vermaak maken dorstig. Dus gaat er een potje bier in. En nog eentje. Met zo veel mensen op een kluitje en de combinatie van alcohol en eventueel de brandende zon, kan de vlam dan zomaar in de pan slaan. Dat is de ervaring van Bravo Beveiliging, specialist in onder meer evenementen beveiliging.

 

Voorkom schadeclaims

Dit soort situaties wilt u natuurlijk niet meemaken. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een band die belaagd dreigt te worden door aangeschoten bezoekers. Of relschoppers die met vuurwerk beginnen te gooien. Op dat soort momenten weet u één ding zeker: evenementen beveiliging kan een hoop schade, gedoe en claims voorkomen.

 

Evenementen beveiliging: ook vergunning geregeld

Andere risico’s maken ook dat de keus voor evenementen beveiliging een logische stap is. Denk maar aan de steeds strenger wordende wetten en regels waar uw event aan moet voldoen. En denk aan de vergunningen die u hiervoor moet aanvragen. Ook de activiteiten die u zelf organiseert, kunnen een veiligheidsrisico vormen. U wilt toch niet een tweede monstertruckdrama zoals in Haaksbergen …?

 

Reputatieschade, uw nachtmerrie?

U zit niet te wachten op dat soort toestanden. Voor u het weet verschijnen er filmpjes op YouTube van slaags geraakte bezoekers. Of staat uw event de volgende dag groot in de krant. Liefst voorzien van reacties van gemeente, politie, brandweer, bezoekers en andere betrokken mensen … De reputatieschade die dit oplevert, is niet te overzien.

 

 

Pak het professioneel aan met evenementen beveiliging

Als beveiligingsexpert raden wij u aan: voorkom die ellende. Zorg voor evenementen beveiliging waarbij aan alles is gedacht. Ontbreekt u hiervoor de kennis? Schakel dan Bravo Beveiliging uit Hengelo in. Wij gaan stappen verder dan de standaard evenementen beveiliging. Zo denken we mee over alle risico’s én komen we met praktische adviezen.

Compleet pakket voor goede evenementen beveiliging
Onder goede evenementen beveiliging vallen allerlei diensten. Kies voor het complete pakket of maak gebruik van losse onderdelen. Denk aan:

  • Compleet schrijven en opstellen van veiligheidsplan (of meehelpen hieraan)
  • Evenementenbeveiligers inschakelen
  • Verkeersregelaars inschakelen
  • EHBO’ers inschakelen
  • Gastheren/gastdames inschakelen

 

Betere evenementen beveiliging met commandopost

Verwacht u duizenden bezoekers? Schaal uw evenementen beveiliging dan op met een communicatiewagen. Hiermee houdt u grip op alle belangrijke contactpersonen op en om het terrein. Van politie en verkeersregelaars tot beveiligers en EHBO-team. Bravo Beveiliging zorgt voor zo’n wagen en laat deze werken als centrale commandopost voor uw veilige event.

 

Camerabewaking als extra evenementen beveiliging

Wilt u meer grip op de veiligheid? En overal ogen hebben? Laat ons de commandopost dan uitbreiden tot uitkijkpost. Hiervoor plaatsen we op uw terrein en in de omgeving mobiele camera’s. De beelden hiervan bekijken we in de wagen en slaan we hier op. Dreigt er een onveilige situatie te ontstaan? Dan zien we dat vanuit de centrale evenementen beveiliging snel. Dat maakt het mogelijk direct professionals erop af te sturen die de situatie in de kiem proberen te smoren.

 

Van nachtmerrie naar droomevent

We begonnen dit verhaal met angstbeelden en doemscenario’s. Liever wijzen we u op de kans om positief in de (sociale) media te komen. Omdat uw event zo goed georganiseerd was. Omdat het publiek zich perfect vermaakte. En omdat er zich geen incidenten voordeden. Dat beeld komt dichterbij met professionele evenementen beveiliging van Bravo Beveiliging. Zullen we hierover eens van gedachten wisselen? Kijk op onze website en neem contact op: bravobeveiliging.nl/.