Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel deze ervaren douane expediteur in voor het vervoeren van uw goederen

Wanneer u goederen wilt vervoeren van en naar het buitenland krijgt u veel te maken met de douane. Hier moet u veel documenten voor regelen, maar wilt u natuurlijk niet te lang bij stilstaan. In Nederland is het aangifteproces volledig geautomatiseerd en heeft u speciale programma’s nodig om aangifte te doen. Wanneer u goederen naar bepaalde landen wilt vervoeren, heeft u vaak ook nog specifieke documenten nodig. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het certificaat van oorsprong. Het uitzoeken van wat u nodig heeft en welke u documenten u moet regelen bij het vervoeren van goederen kost u veel tijd. Schakel daarom een ervaren douane expediteur, zoals Hemetex B.V., in die dit allemaal voor u regelt.

Een ervaren specialist voor het vervoeren van uw goederen

Hemetex B.V. is een specialist op dit gebied en heeft als sinds 1976 ervaring op het gebied van het vervoeren van verschillende soorten lading. Ook kan dit bedrijf alle nodige documenten voor u regelen. Op deze manier heeft u hier geen omkijken naar en kunt u de focus houden op uw andere werkzaamheden. Omdat in Nederland de aangifte digitaal gedaan worden, kan deze douane expediteur u via de mail op de hoogte houden van het proces. Er zijn diverse mogelijkheden om uw goederen te vervoeren naar de plaats van bestemming. Hierbij kunt u denken aan:

  • Wegvervoer
  • Luchtvracht
  • Speciaal transport
  • Zeevracht

Maak gebruik van een uitstekende service

Als u geen omkijken wilt hebben naar de administratieve rompslomp schakelt u een ervaren specialist in, zoals Hemetex B.V. Het fijne van deze douane expediteur is dat ze ook het transport van uw goederen kunnen regelen, zodat uw zending gegarandeerd op tijd op de plaats van bestemming is. Zo heeft u alles onder één dak bij deze specialist. Voor vragen kunt u eenvoudig contact opnemen met de medewerkers van dit bedrijf. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.

https://hemetex.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is het grote nadeel van zzp’er zijn?

Tafels huren voor uw volgende evenement

Op zoek naar een kwalitatief goede E sigaret?