Dutch Labs
Image default
Winkelen

Spannend mannen ondergoed

Héél lang geleden werd ondergoed, vooral de onderbroek, alleen gedragen door de rijken op aarde. Het was een soort van statussymbool. Tegenwoordig wordt het slipje vooral uit hygiënisch oogpunt gedragen. Ook dragen we bepaald ondergoed omdat dit spannend en uitdagend oogt. Spannend mannenondergoed is verkrijgbaar in vele varianten. Jockstraps, slips, boxershorts en heren strings zijn aan te schaffen. En worden gezien in bijna alle collecties heren ondergoed. 

De toque 

De toque is de voorloper van de jockstrap. Tijdens sporten worden de genitaliën van de man beschermt door een harde plaat, welke bestaat uit plastic, hout of metaal. Vooral tijdens balsporten worden de toque’s nog gezien. Cricket, hockey en handbal zijn met name de sporten die bescherming nodig hebben voor de edele delen van de man. Ook bij vechtsporten als kickboksen, karate en schermen is de toque geen overbodige luxe. 

Van toque tot jockstrap

De jockstrap is ontstaan, door goed naar de toque te kijken en in plaats van de harde plaat aan de voorzijde een zacht materiaal te gebruiken. Mannen met lef dragen graag dit spannende mannen ondergoed en vrouwen vinden het fantastisch om hun man of vriend ermee in bed te vinden. De jockstrap is voorzien van een elastische heupband, waar twee elastische banden aan zijn bevestigd. De achterzijde is een open stuk waarbij de billen van de man te zien zijn. Dit geeft een lekkere uitstraling, vooral bij mooie, strakke bilpartijen. De voorzijde is bedekt, wat de nodige spanning op kan leveren. De jockstrap lift de geslachtsdelen en de testikels, zodat, als bijkomend voordeel, de temperatuur van het sperma laag is. Een prima ondergoed dus wanneer je van plan bent in de toekomst te beginnen aan kinderen. Sperma is dan duidelijker beter en meer vruchtbaar. Dit is echter een bijkomend iets, het belangrijkste is dat dit ondergoed uitdagend en leuk is. 

Herenslips

Spannend mannen ondergoed kan ook de echte mannen slip zijn. Kan worden aangeschaft in vele materialen die een leukimago hebben. Neem de wetlook uitstraling. Wetlook materiaal ziet er een beetje uit als leer en zal een geweldige indruk bij je vriendin of vrouw hebben. Ook de leuke slip met rits aan de voorzijde geeft bloedstollende gelegenheden. Tijdens een vrijpartij heb je je jongeheer snel tevoorschijn om het avontuur een opwindende wending te geven. Vrouwen zijn dol op prikkelend ritsjes. 

Ondergoed met open achterzijde

De gay mannen gaan helemaal voor de slips en ondergoed waarbij de billen bloot zijn. Mooie billen die direct te zien zijn wanneer je een vrijpartij met een man begint, hebben een extra lekkere uitwerking op jezelf als ook op je partner. Kijk voor de aanschaf van dit spannende ondergoed op de website van 4youwear en laat je inspireren door het uitdagende underwear.