Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stoelen huren voor uw volgende evenement

Het organiseren van een succesvol evenement kost veel voorbereiding. In de maanden voorafgaand van het evenement moet u als organisator een hoop dingen regelen. De eventlocatie, de uitnodigingen, de catering en natuurlijk ook de inrichting en aankleding van uw evenement. Hierbij kunt u rekenen op de hulp van Party Rent. Party Rent is een full-service event supplier en u kunt bij ons o.a. stoelen huren voor uw volgende evenement.

Stoelen in alle soorten en maten

Of u nou een chique diner, een bruiloft, een bedrijfsfeest, congres of feest organiseert, bij Party Rent vindt u de stoelen waar u naar op zoek bent. Voor ieder evenement – van groot tot klein – hebben wij stoelen in ons assortiment. U kunt bij ons o.a. de volgende soorten stoelen huren

  • Design stoelen
  • Congresstoelen
  • Banket- en hoes stoelen
  • Outdoor stoelen
  • Klassieke stoelen

Lounge meubelen huren

Daarnaast bieden we nog meer keuze op het gebied van zitmeubilair. Neem ook eens een kijkje bij onze Lounge Collecties. Hierin vindt u allerhande meubilair om een comfortabele lounge setting op uw evenement te creëren. Van tafels tot stoelen, banken en poefs. Hiermee geeft u uw evenement een ontspannen twist. 

Neem een kijkje in onze webshop

Neem een kijkje in onze webshop en huur de inrichting en aankleding voor een succesvol evenement. Onze slogan is niet voor niets: ‘we create atmosphere’; voor het verkrijgen van de juiste ambiance op uw evenement, beurs, congres of party kunt u uw stoelen huren bij Party Rent.

http://www.partyrent.com/nl/webshop/stoelen.html