Dutch Labs
Image default
Beauty en verzorging

Succesvol ondernemen in de beauty met cryoliplyse afslank apparatuur

Beginnen met omzetverhogen in uw beautysalon of clinic, met cryolipolyse behandelingen wordt dit snel mogelijk. Cryolipolyse is de trend van dit moment en kan snel uw omzet verdubbelen. Bij Decryofabriek weten ze dit, en daarom kunnen zij u helpen met het realiseren van nieuwe omzet. De nieuwste apparatuur op het gebied van afslanken is bij Decryofabriek beschikbaar. Van 360 graden cooling, heatshock en maximum effience met maar liefst 4 behandelkopstukken, alles is beschikbaar. En dit voor een goede prijs. Bij Decryofabriek betaalt u niet voor dure beautybeurzen, voor gewiekste vertegenwoordigers en luxe showrooms. Dit maakt het mogelijk om kwalitatief hoogstaande afslankapparatuur te leveren voor een scherpe prijs. Bij Decryofabriek zijn geen vertegenwoordigers, alleen adviseurs.  Zij zullen u helpen adviseren over de nieuwste apparatuur zonder dat het enkel draait om het verkopen van apparatuur van tienduizenden euro’s. Zij komen ook niet bij u in uw zaak of thuis. Wilt u dit liever, dan kunt u mogelijk bij de traditionele cryo leveranciers terecht. Deze besparing merkt u echter bij Decryofabriek, prijzen tot wel 70% lager zonder in te leveren op de kwaliteit, de garantie of aftersales service.

Ook voor ondersteuning op het gebied van uw afslank kliniek opzetten of marketing ondersteuning, Decryofabriek heeft het in huis. Zij hebben een plan “Starten met cryo opstartplan” voor het succesvol oprichten van uw afslank praktijk. Jarenlang ervaring met afslanken kunt u hiervoor inschakelen zodat u met succes gaat ondernemen.

Maar ook voor een cursus cryolipolyse maakt u er een succes van. In deze cryo opleiding leert u alles over de afslankbehandeling zelf, de apparatuur en het menselijke lichaam.

Daarnaast kunt u terecht voor reparaties aan uw cryo toestel. De meeste toestellen kunnen gerepareerd worden dan wel een onderhoudsbeurt krijgen zodat deze nog jaren meegaan.

Wilt u een cryolipolyse toestel maar zit u financieel minder flexibel? Ook hier zijn verschillende oplossingen voor. U kunt uw cryolipolyse apparaat op basis van huurkoop aanschaffen. Dit betekent dat u een borgbetaling voldoet en maandelijks een vast bedrag betaald gedurende 1 jaar. Hierna kunt u besluiten het toestel te houden of in te leveren, of in te ruilen voor een nieuwer cryolipolyse apparaat. Op deze manier kunt u altijd meegaan met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen in de afslankbranche. Wilt u liever het laagste maandbedrag? Dan kunt u een cryo apparaat leasen via de leasemaatschappij. 

Wilt u graag beginnen met de nieuwste trend op het gebied van beauty en afslanken neem dan contact op met Decryofabriek voor meer informatie.

https://decryofabriek.nl/

Gerelateerde artikelen

Wimperextensions Zutphen

Een mooie coupe bij de kapper in Laren

Natuurlijke Shampoo