Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tafels huren voor uw volgende evenement

Bij de voorbereiding van een succesvol evenement komt een hoop kijken, u als organisator van het event moet veel regelen. U selecteert de juiste eventlocatie, zorgt ervoor dat er gasten aanwezig zijn en maakt keuzes voor de catering en voor de juiste inrichting en aankleding van uw evenement. Daarbij kunt u rekenen op de hulp van Party Rent, een full-service event supplier. U kunt bij ons alle benodigdheden voor uw evenement vinden, zo kunt u bij ons ook de tafels huren voor uw volgende event.

Tafels in alle soorten en maten

Wat voor evenement u ook organiseert, van gala-diner, bruiloft, launchparty, beurs of een feest, bij Party Rent vindt u de tafels die u zoekt. Voor grootschalige evenementen op bekende locaties of voor een feest bij u in de tuin, wij hebben de geschikte tafel. U kunt bij ons o.a. de volgende soorten tafels huren: 

  • Statafels 
  • Dinertafels 
  • Loungetafels 
  • Outdoor tafels 
  • Bankettafels 
  • Biertafels 

Stoelen huren 

Een tafel is natuurlijk niet compleet zonder stoelen en ook daarvoor bent u bij Party Rent aan het juiste adres. Naast tafels hebben we een uitgebreid assortiment met stoelen voor ieder type event. En we gaan verder dan dat, ook voor o.a. de cateringbenodigdheden, table top, vloeren en podia, bars en verlichting kunt u bij Party Rent terecht. 

Neem een kijkje in onze webshop 

Neem een kijkje in onze webshop en huur de inrichting en aankleding voor uw volgende evenement. Onze slogan is niet voor niets: ‘we create atmosphere’; voor het verkrijgen van de juiste ambiance op uw evenement, beurs, congres of party kunt u uw tafels huren bij Party Rent.

http://www.partyrent.com/nl/webshop/tafels.html