Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

U bent ondernemer, zzp-er of freelancer?

Als ondernemer, zzp-er of freelancer wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw financiële administratie en beschikbare fiscale voordelen optimaal benutten. Het uitbesteden van uw bedrijfsadministratie behoord dan tot de mogelijkheden en hoeft zoals veelal wordt gedacht niet duur te zijn. Het is voor ondernemers toch soms moeilijk een geschikt kantoor te vinden tussen de grote groep administratie- en of accountantskantoren omdat deze veelal niet transparant hun tarieven publiceren.

Administratiekantoor Hengelo introduceert voordelige pakket tarieven. 

Administratiekantoor Hengelo is gespecialiseerd in administratieve en fiscale zaken en staat voor hoge kwaliteit en een uitstekende service en dit alles tegen een vooraf afgesproken scherpe prijs. De introductie door Administratiekantoor Hengelo van de pakket tarieven wordt door ondernemers positief ervaren. De pakketten bestaan uit een compleet pakket aan administratieve diensten. De bedrijfsadministratie wordt volledig verwerkt en de belastingaangiften verzorgd tegen een vast tarief. Als ondernemer hoef je alleen de bedrijfsadministratie nog aan te leveren en zij doen de rest!

De overstapservice van Administratiekantoor Hengelo.

Veelal wordt er gedacht dat het lastig is om over te stappen. Administratiekantoor Hengelo biedt de overstapservice die de drempel om over te stappen wegneemt en zorgt voor een soepele overgang van de financiële administratie.

De overstapservice bestaat uit de volgende diensten.

– Het opstellen van een opzeggingsbrief.
– Het opvragen van alle relevante gegevens (jaarrekening, aangiften en specificaties) bij uw eerdere boekhouder, die conform de beroepsregels verplicht verstrekt dienen te worden.
– Het aanvragen van uitstel bij de Belastingdienst voor alle fiscale aangiften.

http://twenteoost.nl/administratiekantoor-hengelo.html