Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Veegmachines voor jarenlang plezier

Wanneer u een veegmachine van Tielbürger aanschaft, dan kunt u er verzekerd van zijn dat u hiervan jarenlang en probleemloos plezier hebt. Het merk Tielbürger staat voor solide en betrouwbaar. De veeginrichting maakt vegen langs muren en in goten makkelijk. De borsteldruk is met de hand instelbaar en dit geldt ook voor het toerental van de borstels. Er zijn verschillende soorten borstels te monteren op onze veegmachines; zachte borstels voor fijn stof of een kwetsbare ondergrond, harde borstels voor hardnekkig vuil, een combinatie ervan voor alle veegklussen. De speciale gootborstels vegen goten probleemloos schoon. Sneeuwborstels vegen sneeuw snel en gemakkelijk weg.

Makkelijk te bedienen

Tielbürger veegmachines zijn door iedereen eenvoudig te bedienen. Het zijn solide, zware machines die bijzonder licht hanteerbaar zijn. De lichtste machine is uitermate geschikt voor het vegen van stoepen, terrassen en opritten. Ze worden graag gebruikt door particulieren, maar ook door huismeesters. Ook de special class wordt naast de entry class vaak gebruikt door particulieren. Deze machine is uiterst wendbaar wat vegen op smalle oppervlaktes en stegen moeiteloos maakt.De compact class is een weer wat zwaarder type uit ons assortiment en is geschikt voor het maken van vele meters. De professional class is voor professioneel gebruik en werkt probleemloos onder de zwaarste omstandigheden. De hydraulic class tenslotte maakt van het zwaarte veegwerk een kinderspelletje.

Accessoires 4 voor alle types

Wat een Tielbürger veegmachine absoluut uniek maakt zijn de talloze accessoires waarmee de veegmachines kunnen worden uitgevoerd. Zo werken onze veegmachines onder alle weersomstandigheden en dat maakt de aanschaf van een Tielbürger machine bijzonder rendabel. U kunt bij accessoires bijvoorbeeld denken aan een stofkap die ook steenslag tegengaat. Een opvangbak voor het vuil. Een koplamp voor de donkere uurtjes. Stro-, hooi- en mestschuivers zijn bijzonder vaak te vinden bij de gebruikers uit de agrarische sector. Deze schuiver kan ook als bladschuiver dienen. Voor elke klus een accessoire.

http://www.donatvanderhorst.nl/