Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhoog de veiligheid met professionele toegangscontrole

Veiligheid wordt steeds belangrijker. Zicht op wie uw pand betreedt, is dan ook essentieel. Systemen voor toegangscontrole zijn hiervoor ideaal. Hiermee controleert u eenvoudig wie er wanneer welk pand of vertrek binnenkomt. Ook is het mogelijk om, indien nodig, toegang te weigeren aan individuen die niet gerechtigd zijn om een bepaalde plaats te betreden. Dit bevordert de veiligheid op kantoren en andere werkplaatsen aanzienlijk. Medewerkers hoeven immers niet meer bang te zijn dat er opeens een onbevoegd persoon voor hun neus staat. De kans op diefstal en vandalisme wordt met toegangscontrole ook een stuk kleiner. Kortom: wie de veiligheid op de werkplek wil verhogen, investeert het best in toegangssystemen.

Toegangscontrole door een expert

Als u een goed systeem wilt voor toegangscontrole, bent u bij dormakaba aan het juiste adres. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in diverse toegangscontrolesystemen. Hiermee voert u snel, eenvoudig en veilig toegangscontroles uit. U kunt met hun systeem eenvoudig toegangsautorisaties toekennen in SAP. Zo bepaalt u zelf wie wanneer toegang heeft tot bepaalde ruimtes of gebieden. Veiligheid waarborgen was nog nooit zo gemakkelijk!

Het eenvoudig toepassen van toegangsautorisaties

Dormakaba biedt een systeem aan dat gebruikmaakt van SAP Access Control. Hiermee kunt u toegangscontrolebesturingen en toegangsterminals beheren en worden de toegangsautorisaties direct in SAP toegekend. U krijgt zo inzicht in welke medewerkers toegang hebben tot welke locaties. Vervolgens kunt u de toegangsrechten eenvoudig definiëren en wijzigen met behulp van tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen.

Hulp bij kiezen en installatie

Weet u niet precies welk systeem voor toegangscontrole geschikt is voor uw bedrijf? Dan geven de medewerkers van dormakaba u graag advies. Ook zorgen zij voor een vakkundige installatie van het gekozen systeem. Zo weet u zeker dat alles naar behoren functioneert en de veiligheid gegarandeerd is. Kijk op de website van dormakaba en neem contact op met de dealer bij u in de buurt.

https://www.dormakaba.com/nl-nl

Gerelateerde artikelen

Zo praktisch is een brievenbusdoos voor verzending van uw producten

De juiste leidinggevende vinden met een specialist in executive search uit Nederland

Zakelijk Internet