Breaking News

Dutchlabs

Verhuur van geluid installaties voor uw evenement bij de expert in Rotterdam

Gaat u binnenkort trouwen en geeft u een groots huwelijksfeest met al familie en vrienden? Of plant u een belangrijk bedrijfsevenement met al uw werknemers en klanten? Welk gebeuren u ook in de planning heeft, Lion Facilitair B.V. is uw partner voor de verhuur van installatie voor geluid in Rotterdam en omgeving. Dit bedrijf is de expert voor het verzorgen van evenementen. Bij dit bedrijf krijgt u enkel installaties van de beste kwaliteit. De deskundige geluidstechnici installeren de professionele apparatuur zodat u geniet van de beste audio. Wilt u tot achterin de zaal helder verstaanbaar zijn? Of wilt u kunnen dansen op meeslepende muziek? De technici maken het allemaal mogelijk.

Verhuur van alle apparatuur voor het beste geluid in Rotterdam

Bij Lion Facilitair B.V? kunt u terecht voor de verhuur van alle benodigdheden voor het beste geluid in Rotterdam. Gaande van speakers en mengpanelen tot versterking, microfoons en de juiste bekabeling, u vindt het allemaal bij deze specialist. Deze apparatuur wordt voornamelijk verhuurt aan artiesten en grote evenementen, maar ook gebruikt voor presentaties en zelfs discoshows. U staat er bovendien niet alleen voor. De experts van het bedrijf verlenen de nodige technische ondersteuning. Wilt u niet enkel goed hoorbaar, maar ook goed zichtbaar zijn voor de hele zaal? Dan huurt u toch meteen ook een podium in de juiste afmetingen bij dit bedrijf?

Veel meer dan enkel de verhuur van geluid installaties in regio Rotterdam

Voor de verhuur van installaties voor geluid en een podium, weet u ondertussen het juiste adres. Natuurlijk hoort bij een goed evenement ook correcte belichting en audiovisuele onderdelen. Gelukkig zijn deze zaken ook beschikbaar bij Lion facilitair B.V. Wilt u een bedrijfspresentatie op groot scherm projecteren? Is een leuk filmpje het uithangbord van uw zaak op een beurs? Wilt u iemand letterlijk in de kijker zetten met de juiste belichting? Of uw bedrijfslogo projecteren in de zaal? De specialisten van dit bedrijf regelen het allemaal. Laat hen uw wensen weten en vraag een offerte op maat.