Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Volg een cursus zonnepanelen of één van de andere vakgerichte opleidingen

Heb je een voorliefde voor innovatie en techniek en lijkt het je interessant om te leren hoe je elektrische installaties uitvoert? Wil je diverse veiligheidscursussen volgen of deelnemen aan een cursus zonnepanelen? In al deze gevallen kun je terecht bij Omega Training. Dit onderwijsinstituut heeft al ruim dertig jaar ervaring op het gebied van elektrische veiligheid en inspectie- en meetapparatuur. De specialist biedt zowel vakgerichte opleidingen als cursussen aan, die gebaseerd zijn op theorie lessen en praktijkgerichte oefeningen. De theorie die je tot je neemt, leer je direct in de praktijk toe te passen. Een efficiëntere manier van leren, bestaat niet! Wil je een persoonlijke en professionele begeleiding ontvangen en jezelf uitdagen tijdens de vakgerichte opleidingen? Ontdek wat Omega Training voor jou kan betekenen!

Het installeren en inspecteren van zonnepanelen

Heb je een fascinatie ontwikkeld voor zonnepanelen en zou je hier graag een cursus in willen volgen? Dit is mogelijk bij Omega Training. Kies je voor deze cursus, dan heb je de keuze uit twee verschillende leerlijnen: Inspecteur Zonnepanelen of Installateur Zonnepanelen. De cursus is zeer uitgebreid en leert je binnen een mum van tijd alle kneepje van het vak. Steeds meer huishoudens kiezen ervoor zonnepanelen te laten installeren. Dit is een slimme en duurzame keuze. Een nadelige bijkomstigheid is dat de panelen niet altijd juist worden geïnstalleerd, wat de kans op brand of elektrocutie groot maakt. Neem je deel aan een cursus zonnepanelen, dan leer je hoe je PV-installaties veilig aanlegt en ontdek je op welke aspecten je moet letten tijdens een inspectie van zonnepanelen. Heb je al ruime ervaring in het vak of sta je aan het begin van je carrière? Ongeacht je niveau: bij Omega Training word je binnen de kortste keren opgeleid tot een échte expert met kennis van zaken.

Verbreed je skills en kennis

Wil je graag een cursus zonnepanelen volgen? Of heb je interesse in het volgen van één van de andere vakgerichte opleidingen van Omega Training? Informeer naar de mogelijkheden en start met het uitbreiden van je kennis. De vakgerichte opleidingen zijn zowel online als klassikaal te volgen en worden door het gehele land georganiseerd. Heb je behoefte aan meer informatie of heb je een specifieke vraag? Neem dan direct contact op met de professionals. Zij staan graag voor u klaar.