Dutch Labs
Image default
Oog Laseren

Voordelen couperose en skinpen behandeling

Heb jij last van roodhuid op je huid? Dan kan het zijn dat je last hebt van couperose. Maar wat is dat eigenlijk?

Wat is couperose?

Couperose is een verzamelnaam van bloedvaten in de huid die samen roodhuid kunnen veroorzaken. Vaak gebeurd dit omdat vaten in de huid slapper worden en daardoor dus zichtbaar worden aan de oppervlak van de huid. Roodheid kan ook erger worden door bijvoorbeeld rookgedrag of het drinken van veel alcohol. Ook teveel blootstelling aan uv-straling, veel pittig eten en veel sauna en sport kunnen bijdragen aan meer roodheid. Als je dit weet kun je natuurlijk hier rekening mee houden zodat je roodheid verminderd. Lukt dat niet? Dan kun je kiezen voor een professionele couperose behandeling bij Laserclinc BodySilk!

Bij wie komt couperose het meest voor?

Over het algemeen zien we dat de aandoening voorkomt bij licht getinte mensen met een licht huidtype. Daarom is het verstandig om te kiezen voor kliniek die hier ervaring mee heeft. Bij BodySilk profiteer je daarom van de volgende voordelen:

  • Minder pijnlijk dankzij het koelsysteem van onze laser
  • Onze behandeling is geschikt voor lichte en donkere huidtypes
  • Je bent altijd in handen van gediplomeerd personeel
  • Gratis intake gesprek met uitleg van het traject en behandeling
  • Aangesloten bij NVH en KP

Hoe verloopt het stappenplan bij BodySilk?

Vanaf het eerste intakegesprek zal onze huidtherapeut jouw huid analyseren en op basis hiervan een plan van aanpak opstellen. Ook weten we dan hoe we onze laser moeten instellen voor de meest effectieve resultaat. Tijdens de intake kun je natuurlijk ons alles vragen.

Couperose verwijderen we vervolgens met onze speciale Lumenis Stellar M22 laser die we kunnen instellen op basis van je huidtype. Dit is een zeer krachtig laserapparaat die tevens een FDA keurmerk bezit. Met de M22 laser kunnen we tot wel 40 soorten huiswensen behandelen en de techniek is ook klinisch gevalideerd. Daarom kiezen mensen steeds vaker voor BodySilk omdat wij uitstliutend werkend met effectief bewezen laserapparaten.

Het aantal behandelingen is per persoon verschillend, maar doorgaan kun je uitgaan van één tot vier laserbehandelingen. Schrik niet dat de huid na een couperose behandeling rood wordt, dat is normaal. Soms ontstaan er ook kleine korstjes, maar deze verdwijnen doorgaan als binnen enkele dagen.

Ook populair de microneedling SkinPen behandeling

Bij een Microneedling SkinPen behandeling worden er hele kleine gaatjes in de huidgemaakt om de huid te  stimuleren om weer te verstevigen. Dt klinkt een beetje eng, maar valt reuze mee. Het apparaat waarmee we dit doen werkt zeer secuur en je voelt er nauwelijks wat van. De SkinPen apparaat is echte alleskunner omdat we hiermee de huidconditie en egalisatie uitstekend kunnen verbetren. De behandeling duurt ook niet lang en is daarom erg populair onder jong en oud – maar ook heel effectief bij diverse huidproblemen zoals acne, rimpels, zonschade en pigmentproblemen.

 

Vergoeding via de verzekering

De huidbehandelingen van BodySilk kunnen in aanmerking komen voor vergoeding via de aanvullende zorverzekering. Maar let op, de vergoedingen vanuit de verzekeraars gelden alleen voor behandelingen in het gelaat en/of de hals. Na een behandeling ontvang je een factuur die je kunt declareren bij jouw zorgverzekeraar, waarna het te vergoeden bedrag teruggestort wordt. Tip: Informeer altijd eerst bij jouw zorgverzekeraar voor de polisvoorwaarden. Lees meer over vergoeding voor acne behandeling.

https://www.bodysilk.nl